Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nu rata ”Cronicile Casterilor: A 16-a lună” și singurul concert din turul LaLa Love din București, la CinemaPRO!

      6 februarie 2013, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      De Ziua Indrăgostiților, cele mai frumoase cântece de iubire  sunt interpretate live de mesagerii dragostei, trupa LaLa Band, în singurul concert susținut de artiști în acesta primăvară în București, doar la CinemaPRO.

       

      Reprezentația iubitei formații, precedată de avanpremiera noului film fenomen, Cronicile Casterilor: A 16-a lună, poate fi cea mai frumoasă propunere pentru o seară specială alături de persoana iubită.

       

      Aflați în plin turneu național, Criss și Vlad, Alina, Dorian și Liviu, Sore și Rapha, Alexia, Dima și Bubu vor petrece seara de 14 februarie la doar câțiva metri distanță de fanii care se vor bucura de o experiență unică, la cinematograful stelelor.

       

      Evenimentul dedicat îndrăgostiților va începe la ora 19:00, cu avanpremiera filmului Cronicile Casterilor: A 16-a lună.

       

      Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia și Margaret Stohl, prima parte a noii francize fenomen spune povestea de iubire supranaturală dintre Ethan (Alden Ehrenreich) și Lena (Alice Englert), doi adolescenți care trebuie să își aleagă propriul drum în viață și să lupte pentru a-și apăra dragostea.

       

      După avanpremieră, publicul se va ridica în picioare în momentul în care cei mai îndrăgiți membri LaLa Band vor urca pe scena CinemaPRO pentru un concert live plin de energie pozitivă, melodii extrem de cunoscute și mult romantism în atmosferă. 

       

      De la un film bun și un concert pentru îndrăgostiți cu siguranță nu poate lipsi meniul special pentru cuplu. Așadar, pachetul include și un Meniu Romance, cu popcorn și Coca-Cola pentru două persoane.

       


       

      Prețul pachetului pentru două persoane este de 150 de lei. Pentru achiziționarea unui singur bilet prețul este de 66,5 lei și oferă acces la film și concert.

       

       

      Rezervări se pot face la numărul de telefon 031.824.13.60 și pe www.cinemapro.ro. Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete CinemaPRO, Str Ion Ghica nr 3, sector 2, București.

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor