Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nymphomaniac, prima imagine oficială

      7 februarie 2013, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Echipa lui Lars von Trier a anunţat ieri încheierea filmărilor la cel mai recent lungmetraj al faimosului regizor danez: Nymphomaniac.

      Filmul va avea premiera în prima jumătate a anului 2013 şi este o dramă care se anunţă de pe-acum destul de controversată. Actorul principal (Shia LaBeouf), regizorul (Lars von Trier) şi producătorul (Louise Vesth) au confirmat că filmul va conţine şi scene de sex real, nesimulat, şi va fi lansat în două versiuni separate: o versiune hardcore pornographic cut şi alta softcore, în care se vor folosi alte unghiuri de filmare şi e posibil ca anumite părţi ale corpului să fie blurate.

       

      La momentul casting-ului, regizorul le-a precizat actorilor că are în plan, cităm: “The film is sexually explicit, but it will be a very, very bad wanking movie”. Nymphomaniac (2013) este jurnalul erotic al unei femei, Joe, din perioada adolescenţei până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează. 


      Distribuţie. Filmul are o galerie impresionantă de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânăra Joe) şi alţii.

      Odată cu anunţul legat de încheierea filmărilor, a fost publicată prima imagine oficială din film, împreună cu logo-ul filmului (ataşate).

      Autorul fotografiei precum şi fotograful de platou al lui Lars von Trier este danezul Christian Geisnæs. El a mai colaborat cu von Trier tot ca fotograf de platou la Antichrist (2009), precum şi la Melancholia (2011). În acesta din urmă, Christian Geisnæs a şi jucat un rol mărunt: fotograful de la nunta personajului principal, Justine (Kirsten Dunst).

      În imaginea foarte întunecoasă  care a fost publicată ieri se află Joe, personajul principal interpretat de Charlotte Gainsbourg. Ea este găsită de un bărbat (Stellan Skarsgård) bătută până la inconştienţă şi abandonată o alee lăturalnică.

       


      Fotograful Christian Geisnæs justifică cumva atmosfera sumbră din imagine: “Cred că singurul meu păcat este că aştept tot timpul prea mult de la apusul de soare”.

      Lars von Trier a mai regizat: Breaking the Waves (1996), Dancer in the Dark (2000), Dogville (2003), Antichrist (2009) și Melancholia (2011)

      Nymphomaniac este adus în România de Independenţa Film, casa de distribuție care promovează filme independente de referință, de nișă sau câștigătoare ale unor premii internaționale prestigioase. Independența Film a distribuit pelicule ca “Amour”, “Trainspotting”, ”Amélie”, ”Melancholia”, ”Todo sobre mi madre”, ”In The Mood for Love”, ”Vicky Cristina Barcelona”, ”Dogville” etc.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor