Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Nymphomaniac Vol. II” a intrat în cinematografe! Iată ce mai vedem în acest weekend!

      7 februarie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      L-au interzis dar apoi s-au răzgândit! CNC a dat verde peliculei, aşa că vă aşteptăm pe toţi la cinema.

       

      Nymphomaniac Vol. II este epopeea erotică a unei femei al cărei traseu, de la naştere şi până la vârsta de 50 de ani, ne este povestit de personajul principal, Joe, cea care şi-a pus diagnosticul de “nimfomană”. În după-amiaza unei ierni geroase, bătrânul dar încă şarmantul burlac Seligman o descoperă pe Joe bătută şi prăbuşită pe o alee lăturalnică. O ia acasă şi îi îngrijeşte rănile, în timp ce încearcă să afle câte ceva despre viaţa ei. Seligman este cel care, vreme de opt capitole, îi ascultă povestea cea complicată şi înţesată de interjecţii a “nimfomanei” Joe.

       

      Ce premiere mai sunt în acest weekend la cinema?

       

      Ultimul zburător, un film ce prezintă povestea Elizei, o frumoasムtânăƒrムde 22 de ani, cântăƒreaţムde muzicムdance/house care se aflムla debut în industria muzicalăƒ. Ea este susţinută şi iubită de Cătălin, fiul patronului unui important trust media, dl. Gelu Stroescu. Între Zanoni şi Eliza se va înfiripa o poveste de iubire, în care aceasta va fi purtată într-o călătorie iniţiatică în lumea Zburătorilor. Ea se va auto-cunoaşte, va învăța să-şi înfrunte fricile şi, mai important, îşi va redescoperi trecutul.

       

       

      Robocop, justitiarul "jumatate om-jumatate masina, dar suta la suta politist" revine pe marile ecrane. Politistul viitorului, care face curat intr-un Detroit controlat de mafie, este un fost sergent transformat, in urma unei operatii, in cyborg. 

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor