Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      O cafea Starbucks a ajuns în noul episod Game of Thrones. Cum comentează HBO această eroare

      7 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      În episodul 4 din Game of Thrones, toată lumea sărbătorește victoria împotriva Regelui Nopții, în timp ce Daenerys se răsfață cu o cafea de la Starbucks.

       

      Fanii GoT au fost surprinși să descopere o eroare atât de gravă în serialul lor preferat, mai ales că astfel de scăpări nu s-au mai întâmplat până acum. Așadar, o putem urmări pe Mama Dragonilor stând la masă și sărbătorind victoria alături de aliații săi, iar în fața ei se află o cană de cafea cu sigla Starbucks.

       

      starbucks

       

      Isteria a atins cote maxime pe rețelele de socializare, unde publicul a dezbătut varianta unei plasări de produse în mod intenționat, în timp ce alții s-au declarat dezamăgiți de această greșeală.

       

      Cert este că HBO a emis, luni seara, un comunicat de presă în care comentează situația într-o manieră relaxată: “Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi.”

       

      cana

       

      Într-un e-mail trimis publicației Variety, directorul artistic al serialului „Game of Thrones”, Hauke Richter, a spus că se mai întâmplă ca diverse obiecte să ajungă să fie plasate eronat pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final.

       

      „Lucruri pot fi uitat pe platou. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul «Game of Thrones» până acum”, a comentat Richter.

       

      Ultimele două episoade din sezonul final „Game of Thrones” vor fi difuzate de HBO pe 12 mai și pe 19 mai. Scriitorul George R.R. Martin a anunţat, sâmbătă, că trei continuări ale serialului se află deja în lucru.

       

       

      Sursa: News.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor