Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      O coloană de 110 de motociclişti a anunţat lansarea trailerului filmului „Ultimul Zburător”

      27 septembrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      O coloană de 110 de motociclişti a traversat Bucureştiul pentru a anunţa lansarea trailerului oficial al filmului „Ultimul Zburător”, în regia lui Ovidiu Georgescu, partea I a primei trilogii Fantasy realizată în România.

       

      Traseul urmat, Bd. Kiseleff – Pţa. Charles de Gaulle – Pţa. Victoriei – Sos. Stefan cel Mare – Sos. Mihai Bravu – Garden Pub Terasa Berarilor, a fost parcurs în condiţii optime, zburătorii moderni atrăgând privirile curioase ale trecătorilor. Cluburile Chopper Academy, Slow Riders şi Free Riders au fost cele care au răspuns afirmativ manifestului.

       

      La eveniment au participat peste 400 de persoane, dintre care reprezentanţi ai mass-media, bloggeri, colaboratorii şi echipa, dar şi pasionaţii de film românesc.

       

      Petrecerea a început cu lansarea trailerului oficial în prezenţa echipei şi a actorilor din film: Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi şi George Ivaşcu. A urmat apoi proiecţia celui mai recent videoclip al trupei Holograf, “Roua dimineţii”, care  conţine imagini din film. 

       

      Pe lângă anvergura manifestării, fiind prima oară când un trailer de film românesc se lansează cu o asemenea desfăşurare de forţe, evenimentul de lansare al trailerului “Ultimul Zburător” a mai înregistrat o premieră notabilă: primul streaming live din mişcare făcut vreodată în România (http://ultimulzburator.live2web.ro/). Acest lucru a fost făcut posibil datorită efortului depus de Rodax Management şi Stage Expert cu sprijinul Viva Telecom şi Vodafone, streamingul fix fiind realizat de Hostway.

       

       

      “Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în România de InterComFilm Distribution. Acest eveniment cinematografic marchează un moment important, fiind prima parte a trilogiei "Promissum", prima trilogie Fantasy realizată vreodată în România. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor