Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      O nouă acuzație de agresiune sexuală a fost lansată la adresa regizorului Luc Besson

      11 iulie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cineastul francez Luc Besson este acuzat din nou de hărțuire sexuală. De data asta, o directoare de casting a depus o plângere împotriva lui, spunând că era agresată de regizor de fiecare dată când luau liftul împreună. Nu este prima femeie care susține că Besson i-a cerut favoruri sexuale. Alte două au declarat pentru Mediapart că regizorul francez s-a comportat nepotrivit faţă de ele.

       

      O acuzație mai dură a venit în mai din partea actriței de 27 de ani Sand Van Roy care l-a acuzat de viol spunând că, deși aveau o relație, s-a simţit constrânsă să întreţină relaţii sexuale cu el pentru a-şi păstra rolurile.


      Pe de altă parte, cineastul în vârstă de 59 de ani se apără și se consideră nevinovat, negând categoric orice fel de comportament condamnabil. 


      Luc Besson este cea mai importantă personalitate a cinematografiei europene care este acuzată de hărţuire şi agresiune sexuală de la începutul mişcării #MeToo.

      Are în palmares premii César şi Lumière, fiind cunoscut pentru filme ca „Nikita”, „Leon” și „Al cincilea element/ Le cinquième élément”.

       

      sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor