Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      O secvență importantă din „Avengers: Endgame” a „scăpat” pe internet!

      18 aprilie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      O secvență de cinci minute din mult așteptatul „Avengers: Endgame” a fost postată pe internet, ceea ce ar putea afecta serios încasările filmului Marvel, care se va lansa în cinematografe pe 26 aprilie.

       

      Capitolul final al francizei Avengers este unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului. Pe eBay, un bilet la premiera „Avengers: Endgame” a fost scos la vânzare pentru suma fabuloasă de 500 de dolari și a bătut recordul de vânzări de bilete în primele şase ore.

       

      Cu toate acestea, încasările de box-office ar putea fi compromise după ce o secvență de cinci minute care conține spoilere a ajuns pe internet. Reprezentanții studiourilor Marvel au sfătuit fanii să evite rețelele de socializare (cerință deloc rezonabilă) pentru a se bucura de experiența filmului în cinematografe.

       

      endgame

       

      Regizorii Anthony și Joe Russo au recurs la măsuri extreme pentru a păstra secretă povestea din „Avengers: Endgame”. După acest incident, cei doi au postat pe Twitter următorul mesaj: „Întreaga echipă a muncit din greu în ultimii trei ani cu singura intenție de a oferi un final emoționant și surprinzător francizei Avengers. Când veți urmări filmul în următoarea perioadă, vă rugăm să nu dați spoilere și să nu stricați surpriza celor care doresc să îl vadă.”

       

      "Avengers: Endgame" este unul dintre cele mai aşteptate filme din 2019, după ce predecesorul său, "Infinity War", a avut încasări globale de peste 2 miliarde de dolari, devenind unul dintre cele mai profitabile filme ale anului 2018. După această scurgere pe internet, este greu de prezis dacă "Avengers: Endgame" se va bucura de succesul dorit de studiourile Marvel.

       

      "Avengers: Endgame" va putea fi vizionat în format IMAX și 3D în cinematografe din 26 aprilie 2019.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor