Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Oh, Ramona!” a bătut toate recordurile de audienţă pentru o producţie românească!

      19 februarie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Comedia „Oh, Ramona!” se situează pe primul loc în box office-ul românesc, cu 111.881 de spectatori după primul weekend de la lansare.

       

      Potrivit Mediafax, „Oh, Ramona!” a intrat direct pe primul loc în box-office-ul românesc din weekend-ul 15-17 februarie, realizând venituri comparabile cu blockbuster-uri americane precum “Avengers”, “Aquaman”, “Venom” sau “Deadpool 2”.

       

      premiera

       

      Regizoarea Cristina Jacob, care îşi întrece acum propria performanţă de audienţă stabilită în 2016 cu “Selfie 69”, a declarat: “Mulţumesc că aţi fost la film în număr atât de mare! Este cea mai frumoasă recompensă pentru munca întregii echipe. Pentru mine înseamnă mai mult decât orice premiu. 111.881 spectatori în primul weekend este un prag depăşit pentru prima dată de un film românesc. E un semn că publicul nostru, în primul rând cel tânăr, începe să aibă încredere în filmele noastre. Răspunsul entuziast al generaţiei Z arată că noi am reuşit să le răspundem aşteptărilor lor, să-i surprindem”.

       

      Comedia "Oh, Ramona!" urmărește povestea lui Andrei (Bogdan Iancu) pe măsură ce traversează dificila perioadă a adolescenței și se îndrăgostește pentru prima dată. Filmat la Brașov, Constanța și București, actorii din "Oh, Ramona!" vorbesc în limba engleză. Din distribuție fac parte tineri actori români, dar și artiști britanici și americani.

       

      "Oh, Ramona!" rulează în cinematografele din toată țara din 15 februarie. - Vezi program în cinema

       

       

      Sursa: Mediafax

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor