Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Pacific Rim va fi lansat în format 3D

      14 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În ciuda faptului că regizorul Guillermo del Toro nu îşi doreşte o lansare 3D a filmului Pacific Rim, cei de la Warner Bros au anunţat că filmul va suferi o conversie în acestă variantă

      Noua mega producţie a lui Guillermo del Toro a încheiat filmările şi se pregăteşte de lansarea programată de cei de la Warner Bros pentru vara lui 2013, nu înainte însă de a primi un tratament tridimensional în faza de post producţie.

       

      Cu doar cateva luni în urmă, Guillermo del Toro a făcut următoarele declaraţii în cadrul festivalului Comic-Con din San Diego: “Nu am vrut să fac filmul în format 3D, pentru că atunci când ai lucruri atât de mari pe peliculă… e ceva ce se întâmplă în mod natural; te uiţi la clădiri care sunt, să zicem, la 90 de metri distanţă, iar dacă te mişti nu vei observa mare diferenţă. Personajele, elementele din film sunt atât de mari, încât, în 3D, abia dacă mai vezi ceva, indiferent de cât de repede te mişti… Să aplici forţat efectele acestei tehnologii în cazul roboţilor şi monştrilor despre care se ştie, sunt imenşi, nu faci decât să le reduci din dimensiune, să-i aduci la scară umană. Ştiu că efectul 3D nu ar fi fost o idee rea, dar nu ar fi fost potrivit pentru acest film”.


      Probabil că unul din motivele pentru care cei de la Warner Bros au optat pentru lansarea 3D a filmului Pacific Rim, a costituit şi faptul că în China toate producţiile americane sunt promovate numai în varianta 3D sau IMAX.

      Cu toate acestea, publicul european va avea posibilitatea de a alege între varianta 2D şi 3D. 

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor