Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Paramount Channel aduce și vara asta proiecții gratuite de filme clasice în aer liber, în București

      10 iulie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Postul de televiziune Paramount Channel propune o nouă serie de proiecţii în aer liber, vara aceasta, în Capitală.

       

      Din 15 iulie până pe 2 septembrie, putem vedea gratis lungmetraje celebre proiectate de Paramount, în fiecare seară de luni, începand cu ora 21.00, la Fabrica Gastropub, de pe Splaiul Unirii nr. 160.

       

       

      Seria de proiecții gratuite ale verii se deschide lunea viitoare, când ne vom putea imagina că suntem în Paris alături de Audrey Hepburn și Fred Astaire, odată cu vizionarea celebrului musical Funny Face (1957), de Stanley Donen.

       

       

      Proiecțiile gratuite vor continua la Gastropub, pe 22 iulie, cu Runaway Train (1985), de Andrey Konchalovskiy, cu Jon Voight şi Eric Roberts în distribuţie, şi pe 29 iulie cu To Catch a Thief (1955), de Alfred Hitchcock, cu Cary Grant şi Grace Kelly.

       

      Primul film din serie care va rula în august este Barbarella (1968), regizat de francezul Roger Vadim, cu Jane Fonda în rolul principal.

       

       

      Pe 12 august va fi proiectat Rosemary's Baby (1968) al lui Roman Polanski, pentru care cineastul a fost nominalizat la Oscar pentru scenariu. Din distribuţie fac parte Mia Farrow şi John Cassavetes. Ruth Gordon a fost premiată de Academia americană de film pentru rol secundar.

       

      Un alt film al lui Stanley Donen, coregizat de Margaret Vyne - The Grass is Greener (1960) - va rula pe 19 august, iar ultimele două seri de proiecţii vor fi dedicate primelor două filme din seria The Godfather.

       

       

      Naşul (1972) şi Naşul II (1974), regizate de Francis Ford Coppola, cu Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro şi Robert Duvall în distribuţie, vor fi proiectate pe 26 august, respectiv 2 septembrie.

       

      Sursa: Paramount Channel

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor