Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Pavel Bartoș i-a pus gând rău lui Tarzan, din 28 martie, la cinema

      27 martie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Celebrul și simpaticul prezentator al emisiunii ,,Românii au talent” de la Pro Tv,  Pavel Bartoș revine pe marile ecrane, de această dată în interpretarea lui Clayton, un om de afaceri malefic, pentru care interesul personal este mai presus decât oricine și orice, în mult-așteptata animație Tarzan 3D, care de vinerea aceasta va avea premiera pe marile ecrane din România.

       

      ,,Înainte de toate, fie că e personaj negativ, fie că e personaj pozitiv, este bucuria întâlnirii cu un alt personaj de desene animate. E un sentiment de care mă bucur din ce în ce mai des și pe care îl doresc fiecărui actor, pentru că aduce un anume tip de libertate și interpretare de care un actor are mare nevoie. M-aș fi bucurat pentru fetițele mele dacă aș fi fost un personaj pozitiv, dar mă bucur si mai mult că au ajuns la o vârstă și pot înțelege că tati prin profesia lui poate face și acest gen de personaje”, a declarat Pavel Bartoș despre interpretarea personajului Clayton în animația Tarzan 3D.

       

      Alături de Pavel Bartoș au mai contribuit la versiunea în limba română a filmului Tarzan 3D și Daniel Buzdugan, Cătălina Grama (Jojo), precum și alte vedete surpriză, pe care publicul va avea ocazia să le întâlnească sâmbăta aceasta, la evenimentul de lansare a animației.

       

      Acțiunea filmului ni-l prezintă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, în care pieriseră şi părinţii săi, pe care îl adoptă pe un grup de maimuţe curioase. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

       

      Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni.  Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

       

       

      Un film distribuit de MediaPro DistributionTarzan 3D are premiera pe 28 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu(Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău),Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea).

       

      Pentru mai multe informaţii despre film puteţi accesa #Tarzan3D sau pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/FilmulTarzan.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor