Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Pelicula “A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence” a câştigat Leul de Aur la Veneţia

      8 septembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Filmul A Pigeon Sat on a Branch Reflecting Existence, regizat de Roy Andersson, a câştigat premiul cel mare la cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia.

       

      Pelicula, care este a treia din trilogia sa, a fost lăudată de critici pentru modul de abordare a ceea ce înseamnă să fii o fiinţă umană. În discursul său de acceptare, Roy Andersson a spus că filmele ar trebui să fie “umaniste” şi că va încerca în continuare să realizeze producţii la fel de bune.

       

      Leul de Argint pentru cel mai bun regizor a fost câştigat de rusul Andrej Koncalovskij pentru filmul The Postman’s White Nights, o poveste plasată într-un mic orăşel din Rusia.

       

      Joshua Oppenheimer, a primit marele premiu al juriului pentru The Look of Silence. Regizorul nu a fost prezent la gală, dar a transmis un mesaj video din Chicago, unde era blocat în aeroport din cauza unei furtuni.

       

      Nici Adam Driver nu a putut ajunge la eveniment, însă a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul tatălui care trebuie să-şi apere copilul de mama mult prea protectoare (Alba Rohrwacher) din filmul Hungry Hearts. Aceasta a primit premiul pentru cea mai bună actriţă.

       

      Gala de premiere a ediţiei din acest an a Festivalului de Film de la Veneţia s-a desfăşurat sâmbătă seara. Câştigătorii au fost anunţaţi de preşedintele juriului, compozitorul francez Alexandre Desplat.

       

       

      Sursa: hollywoodreporter.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor