Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Pentru Kirsten Dunst şi Jim Sturgess nu există bariere pe care să nu le poată sparge!

      22 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Pentru protagonoştii dramei SF "Între două lumi" (Upside Down), Kirsten Dunst şi  Jim Sturgess, iubirea nu cunoaşte limite şi nu există bariere pe care să nu le poată sparge! 

       

      A dovedit-o pelicula "Între două lumi" (Upside Down) scrisă şi regizată de argentinianul Juan Solanas.  Filmul redă povestea Eden (Kirsten Dunst) şi a lui Adam (Jim Sturgess), doi tineri proveniţi din lumi diferite, fiecare având propria gravitaţie şi reguli bine stabilite, şi care, în ciuda tuturor interdicţiilor, se îndrăgostesc unul de celălalt. 

       

      Adam, provine din lumea de jos, a celor sărmani, în timp ce Eden locuieşte în cea de sus, unde sunt oamenii bogaţi. O antiteză pe care producătorii au speculat-o din plin, oferindu-ne, de fapt, o poveste clasică de luptă între bine şi rău, între omul sărac şi cel bogat.

       

      Tânărul Adam se îndrăgosteşte nebuneşte de Eden, o blondă frumoasă, pe care a văzut-o pentru prima dată pe vremea când amândoi erau copii şi de dragul căreia îşi propune să construiască o punte de legătură între cele două lumi suprapuse. El poate privi în sus şi, ca într-o oglindă, totul i se arată în faţa ochilor. Ca sa ajungă la Eden, tânarul nu are altă soluţie decât încalcărea regulilor societăţii şi chiar ale ştiinţei.

       

      Ce este dispus să facă Adam pentru a-şi reîntâlni dragostea din copilărie, dacă va reuşi sau nu, asta veţi vedea, urmărind filmul "Între două lumi" (Upside Down) în cinematografele din România, începând cu data de 2 noiembrie. 

       

       

      Vezi trailer

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor