Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Peste 700.000 de fani dezamăgiți cer refacerea sezonului final Game of Thrones printr-o petiție!

      17 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Fanii celui mai popular serial se declară dezamăgiți de scenariul ultimului sezon  "Game of Thrones" și au semnat o petiție prin care cer postului HBO să refacă deznodământul poveștii.

       

      Sezonul 8 GoT este extrem de controversat, stârnind o mulțime de comentarii negative, iar principalii vinovați, în ochii fanilor, sunt scenariștii David Benioff and D.B. Weiss, care “s-au dovedit total incompetenți în lipsa sursei (cărțile scrise de George R.R. Martin) pe care să se bazeze”. Cel puțin aceasta este părererea a peste 700.000 de fani care au semnat până în prezent petiția de pe site-ul Change.org.

       

      Episoadele 3, 4 și 5 din sezonul 8 "Game of Thrones" au primit cel mai mic rating din istoria serialului pe site-ul imdb.com. Fanii sunt de părere că scenariștii au pierdut din vedere evoluția personajelor din ultimele 7 sezoane și au stricat deznodământul doar pentru a introduce în poveste elemente șocante și imprevizibile.

       

      Așadar, fanii serialului cer un sezon final “care să aibă sens” în contextul poveștii create de-a lungul anilor, declarându-se dezamăgiți de lipsa logicii evenimentelor petrecute în penultimul episod.

       

      fire

       

      Este greu de imaginat că HBO va da curs acestei cereri, având în vedere că "Game of Thrones" este unul dintre cele mai costisitoare seriale din istoria televiziunii. Primele sezoane au avut un buget de 50 de milioane de dolari. Odată cu creșterea popularității, după sezonul 6 s-au investit peste 100 de milioane de dolari în fiecare sezon.

       

      Ultimul episod din serialul fenomen va fi difuzat de HBO duminică, 19 mai. Un singur lucru este cert: sfârşitul va fi extrem de dureros pentru spectatori.

       

      Sursa: Foxnews, thenextweb.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor