Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Piranha 3DD îi invită pe amatorii de senzaţii tari în cinematografe, din 15 iunie!

      13 iunie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Pirahna 3DD, continuarea terifiantului Pirahna 3D, va rula pe marile ecrane din România, începând cu data de 15 iunie. Dacă în prima parte a poveştii scenele de pe Lacul Victoria au înfricoşat spectatorii cu animale preistorice feroce care  provoacă un adevărat măcel, în partea a doua parodia este un element definitoriu, umorul este unul mai degrabă macabru, iar povestea devine dementă de-a dreptul. Astfel, Pirahna 3DD este o combinaţie ideală între parodie şi film horror, care aduce  distracţie sălbatică timp de două ore, în cadre 3D.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Acţiunea filmului şi personajele-cheie, peştii Piranha, se mută într-un nou parc acvatic de distracţii, ce urmează să se deschidă în zona Crosslake, Arizona.  Trecerea de la apa naturală, de lac, la cea dintr-un parc de distracţii amenajat de oameni oferă noi posibilităţi de peripeţii  înfricoşătoare, de personaje senzaţionale şi , nu în ultimul rând, de numeroase scene de umor negru. Peştii  însetaţi de sânge provoacă o adevărată isterie, ducând spectatorii într-o lume creată parcă de o imaginaţie scapată sub control, dominată de o teroare fără limite, dar prezentată într-un stil parodic şi nebunesc.

       

       

      Joel Soisson, unul dintre scenarişti, explică raţionamentul din spatele filmului: “Am avut două obiective: unul a fost, desigur, să conturăm o poveste convingătoare, cu personaje autentice. Al doilea, specific identităţii Pirahna 3D, a fost să construim acţiunea într-un mod cât mai atroce şi şocant cu putinţă, iar apoi să mergem şi mai departe. Să ducem imaginaţia spectatorilor dincolo de orice închipuire”.  

       

       

      Filmul se bucură de prezenţa binecunoscutului star hollywoodian David Hasselhoff, care alege să renunţe la plajele fine din “Baywatch”  pentru a deveni un salvamar celebru în cadrul parcului acvatic de distracţii.

      Povestind despre intensitatea a filmului, Hasselhoff explică: “Filmul este o experienţă distractivă. Mult sânge, dar şi mult amuzament, nimic nu este imposibil. După ce ajungeţi la cinema, veţi urmări cel mai nebunesc, amuzant, dar şi înfricoşător film din toate timpurile. Pirahna 3DD umbreşte chiar şi celebra producţie «Fălci». Dacă ar fi să le comparăm, aceasta din urmă pare făcută pentru copii de grădiniţă.”

       


      Pirahna 3DD este o parodie potrivită pentru toţi amatorii de filme de groază: include elemente clasice horror din anii ’70 sau ’80, precum tineri în căutarea distracţiilor de vară, o protagonistă feminină frumoasă şi deşteaptă - prima care presimte pericolul şi încearcă să evite dezastrul-, dar nu lipseşte nici masacrul veritabil.

       

       

      Pe scurt, Pirahna 3DD este un film perfect pentru fanii genului horror, dar şi pentru fanii parodiilor, care vor ajunge timp de câteva ore într-o lume terifiantă şi, în acelaşi timp, surprinzător de amuzantă. 

       

       

       

       

      Distribuit de Forum Film Romania:

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor