Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Piraţii din Caraibe” se pregătesc de filmări pentru cea de-a cincea parte a popularei francize

      13 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În sfarşit o veste bună pentru fanii „Piraţilor din Caraibe”! Actorul Geoffrey Rush a declarat recent într-un interviu că nu ştie cu exactitate când vor demara filmările pentru cea de-a cincea parte a binecunocutei francize, dar cel puţin am aflat locaţia acestora.

       

      Se pare că filmul va fi turnat în exoticul Puerto Rico şi-l va avea la cârmă pe acelaşi Rob Marshall (regizorul “Piraţilor din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi”). După cum era de aşteptat, Johnny Depp a semnat deja contractul şi se va alătura echipei. Este posibil oare să-l vedem în Purto Rico chiar această toamnă? 

       

      Ştirea legată de decizia celor de la Disney de a începe filmările în Puerto Rico ne-a parvenit via The Film Stage  şi CaribbeanBusinessPR.com. Cu toate că producţiile anterioare au fost turnate în cea mai mare parte în Hawaii, producătorii au ales să schimbe locaţia pentru “Piraţii din Caraibe 5”, datorită unor facilităţi fiscale obţinute în Puerto Rico.

       

      Cei de la Disney au negat această informaţie, însă Directorul Executiv al Comisiei de Film din Puerto Rico, Mariella Pérez, a confirmat faptul că reprezentanţii Disney au ales Puerto Rico ca locaţie pentru cel de-al cincilea film.

       

      Scenaristul Terry Rosio va fi cel care va imagina şi de data aceasta povestea pentru “Piraţii din Caraibe 5”, care să-l poarte pe unicul şi inegalabilul Jack Sparrow în noi aventuri fantastice şi pline de neprevăzut.

       

      Update: Conform site-lui Comingsoon.net, reprezentanţii Disney au negat vehement aceste informaţii. Filmul “Piraţii din Caraibe 5” se află încă în fază de lucru, iar datele prezentate de CaribbeanBusinessPR.com sunt incorecte.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor