Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Pitbull va cânta melodia oficială a noului film “Men In Black”

      23 martie 2012, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      După ce s-a ocupat personal de melodia oficială a primelor două filme din seria Men In BlackWill Smith a delegat această responsabilitate lui Pitbull.

       

      Astfel rapperul, pe numele său civil Armando Christian Pérez, va avea privilegiul de a compune şi cântă piesa principală a coloanei sonore pentru partea a treia din seria “Men In Black”.

       

      Melodia se va numi “Back In Time” şi va fi lansată în următoarele zile, cu 2 luni înaintea premierei oficiale a filmului, anunţată pentru 25 mai. Pitbull s-a declarat încântat să-i calce pe urme lui Will: “Este o onoare imensă să faci parte dintr-un asemenea proiect cum este ‘Men In Black’. Îl respect enorm pe Will Smith, mai ales pentru că avem un trecut muzical asemănător.”. Regizorul Barry Sonnenfeld este extrem de mulţumit de alegerea făcută şi a mărturisit că, a fost îndrumat înspre rapperul din Miami de către fiica sa de 19 ani.

       

      Piesele oficiale “Men In Black” de până acum, Men in Black (1997) şi “Black Suits Comin’ (Nod Ya Head)” (2002), au fost cântate de protagonistul principal al filmului, actorul şi rapperul Will Smith.

       

      Sursa: bravonet.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor