Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ”Planeta maimuțelor: Războiul” interzis minorilor

      14 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cea mai recentă intrare în franciza Planet of the Apes se desfășoară în teatre săptămâna aceasta și, în majoritatea cazurilor, este un film fantastic. Dar dacă căutați să vă prindeți de Cezar și lupta cu omenirea, ați putea să vă lăsați copiii acasă. Christy explică de ce, apoi își oferă gândurile pe câteva emisiuni DVD.

       

      Cel mai recent film din epoca Planet of the Apes saga este frumos acționat, echilibrat și neașteptat de emoțional. Este cel mai bun blockbuster al verii și ar putea deveni unul dintre cele mai bune filme ale anului. Dar, în timp ce îi prezintă pe maimuțe călăreți - mulți dintre ei pot vorbi, iar unele dintre ele sunt amuzante - cu siguranță nu este un film pentru întreaga familie. Filmul regizorului Matt Reeves - al treilea într-o trilogie de reboot, după Rise of the Planet of the Apes și Zorii Planetului Apelor - este extrem de intensă și violentă, cu secvențe de luptă prelungite și cu decese multiple.

       

      Caesar (Andy Serkis, în rolul puternic și detaliat de capturare a performanței) dorește să îi conducă pe maimuțe la siguranță, dar toate se încheie într-o luptă brutală împotriva oamenilor condusă de colonelul sadic (Woody Harrelson). Gloanțe și săgeți zboară și mulți oameni și maimuțe mor, inclusiv personajele cheie. Mai mulți maimuțe sunt deținuți pentru o perioadă lungă de timp și sunt biciuiți, bătuți și forțați să muncească din greu. În timp ce prezintă explozii și distrugeri masive, Războiul este deranjant și în unele dintre imaginile sale mai silențioase și mai întunecate. Și scorul îndrăzneț, percussive de la marele compozitor Michael Giacchino adaugă la sentimentul general de pericol și suspans. Dar pentru copii mai maturi - în jur de 11 ani - este un moment spectaculos și palpitant la filme.

       

      Iată traierul

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor