Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Planeta oamenilor” (Human Planet) o colectie de 3 DVD-uri

      17 septembrie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      O serie de opt excelente filme documentare realizate de BBC intr-o colectie de 3 DVD-uri.

       

      Evenimentul va avea loc marți 18 septembrie,   orele 12.00 la Libraria “Cărturești” din Capitală.

       

      La lansare participă personalităţi ale vieţii cultural-ştiinţifice româneşti, specialişti, mass-media, tineri, elevi, studenți, reprezentanți de la British Council. Documentarele vor fi prezentare de dr. Andrei Dorobanţu si de prof.univ.dr. Şerban Dragomirescu. Celebrul teleast si jurnalist, dr. Andrei Bacalu saluta evenimentul printr-un mesaj, trimis din Israel.

       

      HUMAN PLANET 

       

      "Planeta oamenilor", titlul original Human Planet, celebra serie de 8 documentare tv, primită elogios pe piata mondială în 2011, vă propune o cǎlǎtorie în timp şi spaţiu, care are ca ghid pe cunoscutul, oscarizatul şi carismaticul actor britanic JOHN HURT. Prima şi una dintre cele mai interesante serii de documentare care vor putea fi achiziţionate ACUM şi în Romania cuprinde următoarele titluri:

       

      OCEANE - Un albastru infinit / DEŞERTURI - Viaţa în cuptor / ARCTICA - Viaţa în tărâmul îngheţat / JUNGLA - Oamenii junglei / MUNŢI - Viaţa la înălţime /  CÂMPII - Rădăcinile puterii / RÂURI - Prieteni şi duşmani/ ORAŞE - Supravieţuirea în junglă urbană.

       

      Serialul "Planeta oamenilor" este o incitantă invitaţie la cunoaşterea planetei noastre, în zonele ei  mai puţin investigate. Filmele il antreneaza pe privitor intr-o aventură plină de emoţii, suspans, adrenalină, punându-l faţă în faţă cu forme variate de viaţǎ apărute în procesul de adaptare a omului la condiţii vitrege de viaţǎ, în medii naturale ambientale neprietenoase.  

       

      Filmele ofera un valoros depozit de cunoştinte geografice, antropologice, traditii şi meserii originale, mai putin abordate de cineaşti, transpuse pe suport DVD în HD  cu titraj in limba română. Un excelent material didactic pentru elevi si studenţi. Documentarele sunt realizate cu bugete substanţiale, ceea ce  atesta seriozitatea demersului ştiinţific al BBC asupra evoluţiei speciei umane de-alungul mileniilor, comunitati supravieţuitoare în ţinuturile îngheţate arctice, pe malul oceanelor, în insule îndepărtate, pe vârful munţilor, în albia marilor fluvii pânǎ în deşerturile planetei.

       

      Înzestrate cu echipamente de înregistrare super-performante(imagine şi sunet) de ultimă generaţie, echipele de filmare ale BBC au stabilit adevărate recorduri profesionale şi chiar de supravietuire în condiţii naturale vitrege, riscandu-şi viaţa alături de locuitorii anonimi, în încercarea de a dezvălui telespectatorului misterul evoluţiei speciei umane de-alungul mileniilor sau din condiţii de mediu și climă mai puţin propice vieţii.

       

      E-MEDIA este licenţiatul exclusiv BBC pentru România si Republica Moldova. În ultimii ani, E-Media a lansat pe suport DVD titluri importante pentru cultura naţională precum „La Moara cu Noroc”, „Felix și Otilia” şi a remasterizat filme artistice extrem de valoroare, la cele mai înalte standarde. Cel mai recent exemplu este filmul regizorului Mircea Drăgan, Columna”.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor