Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Postere noi pentru „Gravity”, „The Secret Life of Walter Mitty”, „47 Ronin” şi „Riddick”

      10 septembrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Astăzi vă prezentăm un calup de patru postere, toate alese pe sprânceană, pentru filmele „Gravity”, „The Secret Life of Walter Mitty”, „47 Ronin” şi „Riddick

       

      Regizat de mexicanul Alfonso Cuaron, producţia „Gravity”  îi aduce pe George Clooney şi Sandra Bullock în postura unor astronauţi aflaţi în derivă după ce naveta lor este distrusă.

       

      Posterul pe care vi-l prezentăm surprinde momentul în care nefericitul George Clooney se pierde în spaţiu. Sărmanul de el….bine că măcar şi-a trăit viaţa din plin!

       

       

       

       

       

       

      Un amestec interesant de comedie, dramă şi aventură, „The Secret Life of Walter Mitty” urmăreste povestea lui Walter Mitty (Ben Stiller), un om timid cu o viaţă banală, care lucrează ca redactor foto pentru revista Life şi care visează cu ochii deschişi la colega sa de care este îndrăgostit şi la călătorii pline de aventuri….până într-o zi când descoperă că îi lipseşte negativul unei poze şi porneşte în aventura vieţii sale.

       

      Pentru că imaginaţia joacă un rol important în acest film, posterul de mai jos, destul de simplu de altfel, ni-l arată pe Ben Stiller zburând deasupra oraşului în timpul sărbătorilor de iarnă. Dar la urma urmelor, nu este Crăciunul o perioadă a miracolelor?

       

       

      Regizat de Carl Rinsch, „47 Ronin” este un remake al unei poveşti clasice japoneze şi marchează întoarcerea lui Keanu Reeves la filmele de acţiune.

       

      În secolul al VIII-lea, un grup de samurai ce se numesc ronin, rămân fără stăpân, după ce maestrul lor, Asano Naganori, a fost condamnat şi obligat să-şi facă seppuku (n.r. un ritual de sinucidere japonez) pentru atacarea maestrului de ceremonii Kira Yoshinaka. Pentru restabilirea ordinii şi onoarei, cei 47 de samurai alungaţi din casele lor, se reunesc şi apelează la ajutorul lui Kai (Keanu Reeves), un străin ce este doar pe jumătate samurai, care ar trebui să se transforme într-un adevărat erou pentru aceşti samurai şi să devină o armă mortală.

       

       

      După „Pitch Black – Întuneric total” şi „Cronicile lui Riddick” (2004), Vin Diesel şi-a dorit atât de mult să reia povestea acestui personaj, încât a pus la cale a treia parte, „Riddick”, la care este şi producător. 

      Trădat de semenii săi şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick ajunge să lupte pentru supravieţuire împotriva unor creaturi extraterestre însetate de sânge, devenind mai puternic şi periculos ca niciodată. 

      Posterul alternativ IMAX îi are în prim-plan pe Riddick, cu ochelarii ce îi dau acea alură specială, acompaniat de Fido, un pui de hienă prieten şi tovarăş de suferinţă.

       

       

       

      Sursa: beyondhollywood.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor