Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Povestea continuă: Warner Bros şi DC Entertainment au ales noul "Batman"

      10 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Mai devreme sau mai târziu, tot ne aşteptam să apară astfel de veşti! Actorul Armie Hammer este curtat pentru rolul Batman.

       

      Conform site-lui Moviehole, cei de la Warner Bros şi DC Entertainment îl doresc pe tânărul actor Armie Hammer pentru a interpreta rolul lui Batman, însă doar în filmul "Justice League". Hammer a mai fost legat de rolul lui Batman în urma cu 4 ani, când studiourile Warner Bros pregăteau “Justice League”, în regia lui George Millers, însă proiectul a fost abandonat chiar înainte de începerea filmărilor.

       

      Legat de acest lucru, într-un interviu acordat postului MTV, Hammer a declarat: “Chiar este un mare păcat! În primul rând, pentru că nimeni nu a apucat să vadă tot efortul şi munca depuse pentru acest proiect. Adică, ei încheiaseră deja procesul de pre-producţie şi mai erau două zile până la începerea filmărilor”. 

       

      Justice League” este un film care îi reuneşte pe super-eroii din benzile desenate aparţinând celor de la DC Comics (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman şi The Flash) după modelul “The Avengers/Răzbunătorii”.

       

      Pe lângă această peliculă, studiourile Warner Bros. plănuiesc să continue franciza Batman, chiar dacă regizorul Christopher Nolan şi actorul Christian Bale şi-au anunţat din timp retragerea. În acest sens, producătorii au nevoie de un succesor pentru rolul lui Bruce Wayne/Batman, iar Armie Hammer este în capul listei.

       

      Actorul în vârstă de 26 de ani a fost apreciat de critici pentru modul în care i-a interpretat pe gemenii Winklevoss în drama “The Social Network” în regia lui David Fincher.

       

      Hammer a fost nominalizat la categoria "cel mai promiţător debutant" de Asociatia Criticilor din Chicago şi a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar din partea criticilor din Toronto.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor