Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Povestea din spatele scenei filmului Dunkirk

      18 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cartea, de fapt, din spatele scenei pentru cel mai recent film al lui Christopher Nolan, Dunkirk, promite să ofere o elaborare profundă pentru cel de-al treilea război mondial. Cel de-al zecelea film al scriitorului / regizorului aclamat, drama viitoare explorează evacuarea infamă a forțelor britanice și aliate din teritoriul ocupat nazist în 1940.


      Performanțele e au început să se întoarcă de la interpreți precum Kenneth Branagh, Tom Hardy și Mark Rylance, în plus față de premiera lui Harry Styles ca actor principal. Filmul a asigurat deja revizuiri pozitive, în timp ce în prezent se află destul de bine cu un rating de 98% proaspăt pe Rotten Tomatoes, în timp ce proiecțiile actuale îl plasează pentru un weekend de deschidere de 40 de milioane de dolari. Cei entuziasmați precum criticii se pot implica și mai mult în acțiunea prin intermediul cărții The Making of Dunkirk.

       

      Efectul lui Dunkirk este publicat de Insight Editions, care au lucrat anterior la proiecte pentru Star Wars, Game of Thrones, The Walking Dead, Harry Potter și multe altele, deci sunt într-o primă poziție pentru a oferi o privire interioară într-una dintre cele mai hot Anticipate de filme din 2017. Este disponibil pentru a cumpara pe Amazon acum.


      Nolan a cântat în premieră în 2014 în filmul Odyssey Interstellar, care, în ciuda faptului că a câștigat doar un rating de 71% pentru Rotten Tomatoes, a câștigat 675,1 milioane de dolari la box-office - și prin toate conturile oferite până acum, Dunkirk ar trebui să fie Mai mult decât montarea urmăririi. Regizorul trilogiei The Dark Knight a devenit o forță proprie în industria divertismentului în ansamblu, iar The Making of Dunkirk oferă un alt testament pentru succesul continuu al regizorului. Într-adevăr, o astfel de carte exhaustivă servește pentru a exemplifica de ce spectatorii ar trebui să vadă Dunkirk în 70mm, evidențiind ambarcațiunile care definesc regizorul.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor