Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Povestea Incredibilului Hulk va fi spusă în mai multe filme

      11 octombrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Ne-am obișnuit deja ca supereroii să aibă filme dedicate. Iar Hulk este, cu siguranță, un personaj demn de așa ceva. Doar că nu poate fi protagonistul unor lungmetraje, din cauza unor probleme între sudio-uri. Concret, Universal deține aceste drepturi și nu vrea să negocieze cu Marvel, după cum a explicat Mark Ruffalo, actorul care îl interpretează pe Hulk.

       

      Totuși, Marvel nu se lasă și a găsit o soluție: personajul va avea propria lui poveste, doar că spusă în mai multe filme în care alți supereroi sunt centrali. Este vorba despre Thor: Ragnarok (ce va fi lansat în cinematografele de la noi pe 27 octombrie), The Avengers: Infinity War și Avengers 4.

       

      Asta ne face să așteptăm pelicula Thor: Ragnarok cu și mai multă nerăbdare. Filmul deja primește cele mai bune review-uri, dintre lungmetrajele dedicate personajului. Criticii laudă pelicula pentru poveste, acțiune, efecte și interpretare, dar și pentru umor și soundtrack-uri.

       

      Filmul Thor: Ragnarok  este al treilea din serie, după Thor (2011) și Thor: The Dark World (2013). De data asta, personajul luptă pentru supraviețuire și pentru a reveni acasă, vrând să-și apere căminul. Înainte, însă, trebuie să treacă de Hulk, fostul său aliat, acum adversarul său.

       

      Sursa: moviefone.com

       

      Iată trailer-ul (pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube – FilmSi Channel)


       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor