Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premiere la cinema în we 20-21 Mai

      20 mai 2017, Autor: Iulian Chirila
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      În acest sfârșit de săptămână pe alocuri însorit, așa cum ar spune Busu, avem deosebita plăcere și emoție de a vă invita la cinema.

       

      Ce putem vedea în acest weekend la cinematograf este plasat undeva între domeniul fantasticului, comedia umană și lumea firească și instinctuală a concretului.

       

      KING ARTHUR (gen: FANTASTIC)


      Un fantasy derulat în registrul alb,negru și gălbui, conform legendei sabiei Excalibur: "King Arthur: Legenda sabiei" - CLIC aici pentru detaliil https://goo.gl/iWhkAZ

       

      Iată trailerul King Arthur: Legenda sabiei(pentru a vedea cât mai multe trailere subtitrate vă recomadăm să vă abonați la canalul nostru de Youtube - FilmSi Channel)

       


       

      PRIZONIERE DE VACANȚĂ (gen: COMEDIE)

       

      Comedia de acțiune "Prizoniere de vacanță"(en. Snatched), care se ocupă intens de recuperarea "părăsitelor" care își trăiesc momentul de regăsire, de obicei Într-un road trip alături de familie sau prieteni. Program și detalii AICI https://goo.gl/oYbc0L

       

      Iată trailerul comediei Prizoniere de vacanță (pentru a vedea cât mai multe trailere subtitrate vă recomadăm să vă abonați la canalul nostru de Youtube - FilmSi Channel)

       


       

      CUM SĂ FII AMANTU' LA FEMEI ( COMEDIE)

       

      Ce faci când iubita ta are 80 de ani și ... te părăsește? Află din comedia "Cum să fii amantu' la femei". Râzi și râzi și iar râzi, asta dacă nu vrei să consideri filmul unul educativ și atunci e posibil să fi greșit de fapt sala.. NU e un documentar! Program și detalii aici - https://goo.gl/TawIW3

       

      Iată trailerul comediei Cum să fii amantu' la femei (pentru a vedea cât mai multe trailere subtitrate vă recomadăm să vă abonați la canalul nostru de Youtube - FilmSi Channel)

       

       

      MARȘUL PINUGINILOR: CHEMAREA MISTERIOASĂ (gen: DOCUMENTAR)

       

      Revenim în concret cu pene și un mers caraghios și studiem cu atenție dansul care s-a consacrat după revoluție la nunțile din România: Pinguinul. EROARE. nu este despre dansul Pinguinului, ci despre Pinguini - un documentar EXCELENT realizat despre călătoria misterioasă pe care o face un pui de pinguin.

      Program și detalii aici - https://goo.gl/xTbG3n

       

      Iată trailerul documentarului Marșul Pinguinilor: Chemarea misterioasă (pentru a vedea cât mai multe trailere subtitrate vă recomadăm să vă abonați la canalul nostru de Youtube - FilmSi Channel)

       


       

      Pentru a vedea ce rulează în cinematografe vă rugăm intrați pe pagina aceasta: https://goo.gl/noULG8

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor