Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premiere la cinema în wk 21-23 iulie

      20 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Weekendul acesta te surprindem cu noi filme pline de acțiune, aventuri SF și nu numai. Plin de suspans și aventură în noul film ”Valerian și orașul celor o mie de planete” are loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică. Dunkirk (Dunkirk) surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

      Desigur, nu am uitat de cei mici și avem pentru ei o nouă animație. 


      DUNKIRK (GEN: ACȚIUNE, DRAMĂ)

       

      La începutul celui de-al Doilea Război Mondial, în mai 1940, aproximativ 400 000 de soldați britanici și francezi se trezesc înconjurați de trupele germane în apropiere de Punga de la Dunquerque. Operațiunea Dinamo este imediat pusă în desfășurare pentru a evacua Corpul expediționar britanic (CEB) spre Anglia. Destinul mai multor soldați, piloți, marinari și civili englezi se va încrucișa în timpul Operațiunii Dinamo. În timp ce CEB este evacuat prin portul și plajele din Dunquerque trei soldați britanici, cu puțină ingeniozitate și noroc reușesc să scape. Însă, un periplu mult mai mare îi așteaptă, traversarea strâmtorii.

       

      Iată trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      Valerian și orașul celor o mie de planete (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ, SF)

       

      "Valerian și orașul celor o mie de planete" este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element sau Lucy, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni.Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

       


      Iată trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      CHARMING (GEN: ANIMAȚIE)

       

      Filmul explorează nenumăratele povești despre Albă ca Zăpada, Cinderella și Frumoasa Adormită, care descoperă că sunt toți angajați la Prințul Fermecător. După ce o zână scutură o cantitate mare de praf de farmec pe Prinț, este condus de eroina Lenore, o femeie care este incapabilă de iubire, trebuie să meargă într-o călătorie epică pentru a-și găsi dragostea adevărată.
      Lenore, jucat de Demi Lovato, este o hoață care vede ocazia de a face niște bani prin înșelăciunea lui Prințului într-o călătorie în care încep să-și prindă sentimente unul pentru celălalt și să spargă blestemele care le-ar fi separat inițial.

       

      Poster Charming (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       


      Pentru a vedea ce rulează în cinematografe vă rugăm intrați pe pagina aceasta: https://goo.gl/noULG8 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor