Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premiere la cinema în wk 23-25 iunie

      23 iunie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Săptămâna aceasta avem pentru încă 3 filme mult așteptate de către voi. Acțiune, povești de iubire, suspans, toate le veți regăsi în filmele ce au premiera wk acesta.

       

      Transformers: Ultimul cavaler / Transformers: The Last Knight 3D (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ)

       

      Transformers: Ultimul cavaler zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock).

      În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În Transformers: Ultimul cavaler, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmani diabolici. O singură lumea va putea supraviețui – va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      Absolut tot / Everything, Everything (GEN: ROMANTIC, DRAMĂ)

       

      Ce ai face dacă te-ai trezi într-o dimineață și ai constata că nu mai poți ieși din casă? Nici să respiri aerul pur al mării, nici să mai simți mângâierea razelor soarelui pe chipul tău, nici să poți îmbrățișa o persoană dragă ție. Maddy, o adolescentă curioasă și inventivă îl are ca vecin pe Olly.

      Maddy visează să iasă din casă și să descopere lumea înconjurătoare, să simtă primii fiori ai dragostei. Cei doi se văd doar la fereastră și vorbesc doar prin mesaje text însă sunt dispuși să riște totul doar pentru a fi împreună.

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      The Midwife / Sage Femme (DRAMĂ)

       

      Claire este o moașă cunoscută și respectată în orașul său. Femeie înțeleaptă, Claire și-a dedicat întreaga viață ajutorării celorlalți. Îngrijorată din cauza zvonurilor care circulă, conform cărora maternitatea la care lucrează acum urmează să se închidă din cauza unor probleme financiare, viața lui Claire este bulversată din cauza întoarcerii lui Beatrice, fosta amantă a tatălui său dispărut fără urmă. Beatrice este o femeie egoistă, exact opusul său. Vor reuși cele două femei să dea de urma bărbatului?

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       


       

       

      Pentru a vedea ce rulează în cinematografe vă rugăm intrați pe pagina aceasta: https://goo.gl/noULG8

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor