Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premiere la cinema în wk 30-02 iulie

      30 iunie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Weekendul aceste veți trece prin toate emoțiile deoarece avem pentru voi 3 filme ce vă vor încânta cu siguranță, pline de acțiune, adrenalina, comedie, emoție. Avem și pentru micuți o animație mult așteptată, deci, wk acesta vă aștepăm cu întreaga familie la cinema. 

       

      Baby Driver (GEN: ACȚIUNE, CRIMĂ)

       

      Baby și-a pierdut ambii părinți în urmă cu câțiva ani. Rămas orfan, Baby a început să fie implicat în tot felul de infracționalități. Baby este șoferul găștii de infractori conduse de Doc. Într-o zi, Baby îi spune că mai are de dus la bun sfârșit o ultimă misiune și datoria față de el este onorată. Se îndrăgostește de Bella, o chelneriță și decide ca banii câștigați din ultima misiune să îi folosească pentru a face un road trip cu Bella. Însă Doc are alte planuri pentru Baby…

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       


       

      Sunt un mic ticălos 3 / Despicable me 3

       

      Faceți cunoștință cu Dru, fratele geamăn al lui Gru, dar cu mai mult păr în cap și mai mult entuziasm pentru… ticăloșii! Gru revine alaturi de simpaticii Minioni in cea de-a treia parte a seriei Despicable Me! Balthazar Bratt e un fost star, care a crescut obsedat de personajul jucat de el in anii ’80 și care se dovedește a fi rivalul cel mai redutabil a lui Gru, până în prezent. Balthazar este supărat pe lume încă de când a ajuns la pubertate și show-ul lui a fost anulat. El urăște să fie batjocorit, iar acest fapt îl conduce către un complot de dominație globală. În timp ce Gru îl confruntă pe Balthazar, acesta intră într-o rivalitate fraternă, iar acest lucru se va întâmpla datorită apariției bruște a fratelui său geamăn pierdut, Dru.

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel) 

       

       

      Despre trup și suflet / On body one soul

       

      “Despre trup și suflet” este o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți care descoperă, printr-o întâmplare, că au același vis în fiecare noapte. Endre este directorul financiar al unui abator unde Maria este transferată pentru a se ocupa de controlul calității. Un incident intern îl determină pe Endre să aducă un psiholog care să intervieveze angajații. Află astfel că, în fiecare noapte, ei doi visează același vis. Ceea ce la început părea să fie o întâmplare se transformă într-o frumoasă poveste despre emoție și iubire dar, mai ales, despre doi oameni care învață să-și exprime adevăratele sentimente, în ciuda barierelor pe care și le-au impus ei înșiși.


      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii te poţi abona la canalul nostru de Youtube-FilmSi Channel)

       

       

       

      Pentru a vedea ce rulează în cinematografe vă rugăm intrați pe pagina aceasta: https://goo.gl/noULG8

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor