Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premierele de weekend: Spider-Man: Far From Home se lansează astăzi în cinema

      5 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cea mai nouă producție Marvel, “Spider-Man: Far From Home” are premiera în cinematografele românești în acest weekend.

       

      Spider-Man: Far From Home” continuă povestea lui Spider-Man după evenimentele care au loc în “Avengers: Endgame”. Peter Parker (Tom Holland) și prietenii lui pornesc într-o călătorie în Europa cu ocazia vacanţei de vară, în speranța că vor lăsa în urmă faptele eroice și se vor bucura de relaxare.

       

       

      Însă Peter este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune importantă: trebuie să descopere misterul unor creaturi elementale ce fac ravagii pe continent. În acest scop, Spider-Man se aliază cu Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva elementalilor.

       

      Pentru iubitorii filmelor mai puțin comerciale, in acest weekend se lansează în cinematografe comedia italiană Nopţi magice/ Notti Magiche, de Paolo Virzi și drama Saf”, semnată de regizorul turc Ali Vetansever.

       

       

      "Notti Magiche/ Magical Nights" este o comedie polițistă dedicată cinefililor, iar acțiunea se petrece în Italia, în anii '90. O crimă în lumea filmului se întâmplă chiar în noaptea semifinalei Campionatului Mondial de Fotbal din Italia. Trei scenariști suspectați de uciderea unui celebru producător, al cărui cadavru este găsit în apele Tibrului, își petrec noaptea în arestul poliției, rememorându-și aventurile, plasate în ultimele zile de glorie ale cinema-ului italian.

       

      Saf”, producţie cu participare românească, este al doilea lungmetraj al regizorului turc Ali Vatansever. Subiectul filmului esre transformarea urbană şi a oamenilor, în mod implicit.

       

       

      Kamil şi soţia lui, Remziye, riscă să îşi piardă casa. Rămas de mult timp fără un loc de muncă, Kamil este nevoit să accepte, în secret, să lucreze pe un şantier. Pe lângă faptul că astfel îi ia locul de muncă unui refugiat sirian, angajatorul lui este compania care distruge zona în care locuieşte. Oprimarea şi anxietatea – atât în cartier, unde se teme să nu fie descoperit, cât şi la lucru, unde a acceptat salariul mic pe care îl primesc refugiaţii – îl schimbă treptat. Când Kamil dispare, soţia lui trebuie să se confrunte cu consecinţele faptelor lui, care nu par să corespundă cu omul pe care îl cunoştea.

       

      O proiecţie specială în prezenţa regizorului Ali Vatansever, a coproducătorului român Anamaria Antoci şi a sound designer-ului Alexandru Dumitru este programată la Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti, astăzi, de la ora 20:30. Detalii aici.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor