Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Premierele lunii august: ce filme se lansează la cinema în România

      1 august 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În luna august, fanii pot urmări la cinema blockbustere precum Gardienii Galaxiei şi Eroi de Sacrificiu 3. În rest, vom avea comedii şi filme de vară. Iată care sunt premierele lunii august la cinema.

       

      Lucy – 1 august

       

      Scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului. Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în Lucy, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească. Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar.

       

       

      Gardienii galaxiei – 8 august

       

      Un grup de eroi ce activează în secolul 31, într-o linie temporală paralelă a universului Marvel au ca misiune împiedicarea unei puternice şi malefice rase extraterestre, Badoom, de la cucerirea Universului.

       

      Din echipă fac parte Star-Lord, un personaj hibrid (om, extraterestru, robot), Drax the Destroyer, un fost pământean transformat în supraom şi duşman al titanului Thanos şi Groot, un monstru extraterestru cu o structură lemnoasă şi Gamorra, o fiinţă extratrestră numită „Cea mai periculoasă femeie din Univers”, fiica adoptată a lui Thanos, şi Rocket Raccoon, o creatură modificată genetic cu o inteligenţă ieşită din comun şi excelente abilităţi de comandant şi tactician.

       

       

      Război în bucătărie – 15 august

       

      Forţată să-şi părăsească ţara natală, familia lui Hassan se stabileşte într-un oraşel pitoresc din sudul Franţei, locul ideal pentru a deschide un restaurant cu specific indian. Însă Madame Mallory (Helen Mirren), autoritara proprietară a unui restaurant de lux din apropiere, pare să nu fie deloc încântată de noua afacere.   Disputa dintre cele două locaţii devine tot mai aprigă până în momentul în care talentul lui Hassan şi pasiunea sa pentru gastronomia franţuzească reuşesc să o impresioneze pe Madame Mallory. 

       


      Casa magicianului – 15 august

       

      Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale.

       


       

      Let’s Be Cops – 15 august

       

      Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei.

       

      Noaptea judecăţii: Anarhia – 15 august

       

      Noii Părinți Fondatori ai Americii vă invită să sărbătoriți Noaptea Anuală a Judecății. Lui James DeMonaco, scenarist-regizor-producător, i se alătură din nou pentru următorul capitol al acestui thriller Jason Blum (Paranormal Activity și seria Insidious), de la Blumhouse Productions, Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers), precum și Michael Bay (Pain & Gain,  franciza Transformers), Brad Fuller (The Amityville Horror, A Nightmare on Elm Street) și Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th), parteneri în compania de producție Platinum Dunes.

       


       

      The Keeper of Lost Causes – 15 august

       

      Inspectorul Carl Morck, ajutat de asistentul său, Assad, trebuie să descopere misterul dispariţiei unei femei.

       


       

      ...şi ne izbăveşte de Cel Rău... – 15 august

       

      În filmul "...şi ne izbăveşte de Cel Rău... ", la New York, un ofițer de poliție Ralph Sarchie (Eric Bana), se luptă cu propriile sale probleme personale. El începe investigarea unei serii de crime perturbatoare și inexplicabile. Îşi uneşte forţele cu un preot neconvențional (Edgar Ramirez), școlarizat în ritualurile de exorcizare, pentru a combate posesiunile înfricoșătoare și demonice care terorizează orașul lor.

       


       

      Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti – 22 august

       

      Love Bus este un film omnibus format din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureștiului. Filmul a fost turnat în regim independent, cu studenți proaspăt absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” și reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane.

       

      Ţestoasele Ninja – 22 august

       

      Testoasele Ninja revin pe marile ecrane intr-un film live-action preodus de Michael Bay. Iată trailerul!

       


       

      Dansul Dragostei 5: Bătălia Starurilor – 22 august

       

      În cel mai recent capitol al celebrei francize, protagoniştii care au făcut furori în părţile precedente se vor reuni pe aceeaşi scenă din strălucitorul Las Vegas pentru a-şi demonstra supremaţia. Cu figuri de dans îndrăzneţe, coregrafii uimitoare şi muzică antrenantă, fiecare dintre ei va lupta să obţină victoria şi să atingă visul unei cariere de succes.   Pentru a asigura o nouă victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani),Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) şi Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans, ci şi să înţeleagă adevăratul spirit al unei echipe.

       


       

      Sin City: A Dame to Kill For – 22 august

       

      În întunecatul oraş Sin City, Dwight plănuieşte răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. 

       


       

      Jessabelle – 29 august

       

      Tânăra Jessabelle (Sarah Snook) se întoarce în orăşelul de baştină din Louisiana pentru a se recupera în urma unui înfiorător accident de maşină. Fata va trebui să înfrunte un spirit chinuit care-i aşteaptă întoarcerea de prea multă vreme pentru a o lăsa să-i mai scape.

       


       

      Eroi de Sacrificiu 3 – 29 august

       

      Cel de-al treilea film din celebra franciză, îi aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei față în față cu Stonebanks (Gibson), cel care cu ani în urma a înfiintat alături de Barney gruparea ''Eroi de sacrificiu 3''.   Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule și implicit un personaj pe care Barney a fost forțat să-l ucidă…sau cel puțin așa a crezut. Chiar dacă nu e prima dată când păcălește moartea, Stonebanks și-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării ''Eroi de sacrificiu 3'', însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri.   Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului și implică în luptă membrii din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi și experți în gadgeturi. Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală rafuială din ''Eroi de sacrificiu 3'' de până acum. 

       


      Planşa – 31 august

       

      Alex, fost campion la scrimă, retras din activitatea competiţională din cauza unui accident la genunchi, primeşte şansa de a-şi relua activitatea sportivă din postul de antrenor. Anda e nou venită în echipa lui de scrimă şi, prin prisma pasiunii comune pentru sport, cei doi dezvoltă o relaţie care trece dincolo de barierele profesionale. Martorul acestei poveşti este Mircea, iubitul şi colegul de club al Andei. Gelozia lui o va aduce pe Anda in faţa unei alegeri între cariera sportivă şi relaţia de iubire cu Mircea. 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor