Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Presupusul vinovat de apariţia pozelor cu Scarlett Johansson goală pe internet a fost arestat

      13 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Un bărbat de 35 de ani din statul american Florida este presupusul hoţ al unor fotografii personale ale lui Scarlett Johansson, în care actriţa apare goală şi care au fost preluate de mai multe site-uri, el fiind arestat miercuri.

       

      Poliţiştii sunt siguri că Christopher Chaney, în vârstă de 35 de ani, pe care l-au arestat miercuri, la Jacksonville, după o anchetă de 11 luni, este cel care a furat fotografiile vedetei din telefonul acesteia.

       

      Pozele respective, incluzând una în care actriţa ţine un prosop în timp ce posteriorul i se reflectă într-o oglindă şi o alta în care este întinsă în pat, cu bustul gol.

       

      Deşi poliţia a crezut iniţial că vinovaţi sunt mai mulţi hackeri, acum se pare că cel acuzat a reuşit singur să afle parolele şi răspunsurile la întrebările de siguranţă ale conturilor unor celebrităţi din informaţiile care sunt publice.


      O dată ce a putut accesa conturile lor, a instalat un sistem prin care toate e-mail-urile, trimise şi primite, îi erau automat transmise lui.

       
      FBI a refuzat să menţioneze numele celorlalte celebrităţi care i-ar fi fost victime, dat fiind că investigaţia este în desfăşurare.


      Chaney ar fi vinovat şi de furtul unor fotografii intime ale cântăreţei Christina Aguilera, în decembrie 2010, care au fost, de asemenea, postate pe internet. În plus, telefonul actriţei Mila Kunis a fost piratat în septembrie şi o fotografie personală a vedetei a apărut pe internet.

       
      Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă de până la 121 de ani de închisoare.


      Avocatul lui Scarlett Johansson, Marty Singer, a ameninţat cu acţiuni în justiţie şi site-urile care au publicat fotografiile cu actriţa şi a trimis o scrisoare mai multor publicaţii online în care a precizat că imaginile sunt "fotografii furate, private şi sub protecţia drepturilor de autor".

       

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor