Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Primele imagini cu Brad Pitt şi Angelina Jolie în „By the Sea”

      17 septembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Au trecut 10 ani de când au filmat prima producţie împreună. Filmul Mr. and Mrs. Smith a fost un adevărat succes, însă i-a adus divorţul lui Pitt, care a frânt inimile multor fani despărţindu-se de Jennifer Aniston. Totul a fost dat uitării, iar acum cuplul Brangelina este cel mai iubit de la Hollywood. Recent căsătoriţi, cei doi actori îşi petrec luna de miere în Malta, filmând noua lor producţie By the Sea.

       

      Acţiunea filmului are loc în Franţa anilor ’70 şi ni-i prezintă pe Angelina Jolie în rolul Vanessei, o fostă dansatoare şi pe Brad Pitt în cel al soţului ei, un scriitor american. Cu ceva probleme în mariaj, cei doi se hotărăsc să plece într-o călătorie, însă această aventură nu face altceva decât să-i îndepărteze şi mai mult unulde celălalt.

       

      Angelina a explicat într-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly, de ce a ales ca acţiunea filmului să aibă loc în anii 1970: „Am ales ca această poveste să aibă loc în anii ’70, pentru că este o epocă plină de culoare, lipsită de multe distrageri ca în ziua de azi. Ne permite să ne concentrăm asupra emoţiilor şi trăirilor din această călătorie”.

       

      Filmările au început pe 8 septembrie în Malta şi vor continua până la jumătatea lunii noiembrie. By the Seaeste produs de Universal Pictures, dar nu are data de lansare stabilită. Angelina nu va fi doar protagonistă. Actriţa americană va regiza filmul pe baza unui scenariu scris chiar de ea.

       

       

       

       

       

      Sursa: moviepilot.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor