Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Primele imagini cu Jim Carrey în rolul Colonelului Stars

      24 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Imediat ce actorul  Jim Carrey a fost confirmat într-un rol cheie al filmului “Kick Ass 2: Balls to the Wall”, aşteptam cu nerăbdare să vedem primele imagini de pe platourile de filmare, în care simpaticul actor apare costumat în Colonelul Stars.

       

      În benzile desenate „Kick-Ass”, Colonelul Stars este un fost soldat al Mafiei, care strânge laolaltă o echipă de supereroi excentrici, numită „Justice Forever”, pentru a lupta alături de ei împotriva răufăcătorilor. „El este cel are îi motivează să lupte împreună pe nonconformiştii eroi cu puteri superumane pentru a elimina din scenă răul”, completează Wadlow, citat de Deadline Hollywood.

       

      Imaginile ni-l prezintă pe Carrey îmbrăcat într-un un costum care i se potriveşte super bine, cu părul grizonat, tuns ciufulit şi purtând un nas fals, pentru a se identifica cât mai bine cu personajul său, Colonelul Stars. Cum suntem mari fani ai comediilor, credem că Jim va avea un succes răsunător cu noul său rol şi de abia aşteptăm să-l vedem în acţiune.

       

      vezi trailer: http://filmsi.ro/video-film/5397/kick-ass-2?vid=1

       

      De asemenea, vă prezentăm un video din “Kick Ass 2: Balls to the Wall”, care nu face parte din film, însă conţine lucruri din “spatele scenei” şi alte două fotografii cu Lindy Booth (Night Bitch) şi Robert Emms (Omul Insectă).

       

      Din distributie mai fac parte: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Olga Kurkulina (Mama Rusia), Andy Nyman (The Tumor)., John Leguizamo, Donald Faison, Lyndsy Fonseca, Morris Chestnut şi Yancy Butler.

       

       

      Sursa: Joblo

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor