Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Protagoniştii peliculei “Dansul dragostei 4: Revoluţia”, vorbesc despre regulile flash mob-ului

      29 august 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

       

      Ryan Guzman şi Kathryn McCormick au depus eforturi uriaşe pentru a se alătura echipei din Step Up Revolution. Cele două personaje principale sunt în centrul acestei poveşti, în care Emily (Kathryn McCormick), fiica unui om de afaceri bogat, ajunge la Miami cu aspiraţia de a deveni dansatoare profesionistă şi la scurt timp se îndrăgosteşte de Sean (Ryan Guzman), un tânăr care conduce o trupă de dans numită MOB.

       

      Într-un interviu acordat pentru Movie Fanatic, cei doi actori au afirmat că atunci când au sosit pe platourile de filmare din Miami, aveau două mari dileme, întrucât niciunul dintre aceştia nu a mai făcut ceva similar înainte şi cum era firesc, au fost complexaţi de lipsa de experienţă în acest sens (ea nu mai cochetat cu actoria, iar el nu a mai dansat în filme).

       

       

      Guzman este un luptător de arte marţiale cu înclinaţii spre actorie, care a trebuit să ia lecţii de dans, iar McCormick este dansatoare în al şaselea sezon al show-lui Crezi că ştii să dansezi (So You Think You Can Dance) şi a avut nevoie de cursuri de actorie.


      Step Up: Revolution este continuarea francizei de succes STEP UP, care de această dată ne oferă dansuri extraordinare în format 3D, în decorul incitant şi fierbinte al oraşului Miami.

      În regia lui Scott Speer şi avându-i în distribuţie pe: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Adam G. Sevani, Stephen Boss, producţia Step Up Revolution  va putea fi vizionată pe marile ecrane începând de vineri, 7 septembrie.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor