Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Quentin Tarantino este curatorul unei colecții speciale de filme clasice pe posturile AXN

      31 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Telespectatorii posturilor AXN vor putea urmări din 3 august o colecție de nouă filme clasice din librăria Columbia Pictures, realizate în perioada 1958- 1970, al căror curator a fost regizorul Quentin Tarantino, toate având o influență importantă în realizarea celui mai recent film al său, „A fost odată la …Hollywood”, a cărui acțiune are loc în anul 1969.  Fiecare film va fi însoțit de clipuri video interstițiale, special create pentru acest proiect, care conțin conversații între Tarantino și Kim Morgan, istoric de film.

       

      "Sony Pictures mi-a pus la dispoziție catalogul Columbia Pictures, astfel încât să pot selecta o serie de filme reprezentative pentru epoca în care “A fost odată la … Hollywood” este setat, nebunii ani ‘60. Sunt încântat să găzduiesc aceste filme pentru a ne putea bucura împreună", a declarat Quentin Tarantino.

       

      Cele nouă filme vor fi difuzate pe rețelele de televiziune Sony Pictures Television în peste 60 de teritorii din întreaga lume. În România, pot fi urmărite începând cu 3 august, în timpul nopții, ca un preambul al lansărea în cinematografe a producției „A fost odată la …Hollywood”, din 16 august. 

       

      Iată titlurile de urmărit:

       

      1. Gunman's Walk (Legături de familie) -1958, regia: Phil Karlson

       

       

      Rancher Lee Hackett (Van Heflin) își petrece atât de mult timp încercând să țină sub control accesele violente ale fiului său Ed (Tab Hunter), neglijând nevoile celuilalt fiu, Davy (James Darren). Când temperamentul lui Ed duce la moartea unui american inocent, Lee încearcă să acopere urmele fiului, facând o înțelegere cu Jensen (Ray Teal), un vânzător de cai lipsit de scrupule, care se declară vinovat în numele lui Ed. Curând devine limpede că Ed nu se poate schimba și se ajunge la o luptă pe viață și pe moarte.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Black – sâmbătă, 3 august, de la ora 23:00 și pe AXN Spin – duminică, 11 august, de la ora 23:45.


       2. Arizona Raiders (Bandiții din Arizona) -1965; regia: William Witney

       

       

      Când banda lui Quantrell este aproape distrusă, doi dintre membrii capturați sunt de acord să se alăture Rangerilor din Arizona pentru a termina treaba. Din distribuție fac parte Audie Murphy, Michael Dante, Ben Cooper, Buster Crabbe și Gloria Talbott.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Black –  sâmbătă, 3 august, de la ora 00:45 și pe AXN Spin – duminică, 11 august, de la ora 01:30.

       

      3. Easy Rider - 1969, regia: Dennis Hopper

       

       

      Wyatt (Peter Fonda) și Billy (Dennis Hopper), doi hipioți pasionați de motociclete Harley, fac schimb de droguri în California de Sud și decid să străbată America în căutarea adevărului spiritual suprem. În călătoria lor, se confruntă cu bigotism și ură într-un orășel mic din America și se întâlnesc și cu alți călători care sunt în căutarea unui stil de viață alternativ. După o experiență teribilă cu drogurile în New Orleans, cei doi se întreabă dacă vor găsi vreodată o modalitate de a trăi pașnic în America.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Black – sâmbătă, 3 august, de la ora 02:55 și pe AXN Spin – miercuri, 7 august, de la ora 23:45.

       

      4. Wrecking Crew (Echipa distrugătorilor) -1968, regia: Phil Karlson

       

       

      Agentul secret Matt Helm (Dean Martin) și o superbă domnișoară (Sharon Tate) dau de urma unui miliard de dolari în aur, în ultimul din cele patru filme ale lui Matt Helm.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Black – duminică, 4 august, de la ora 00:00 și pe AXN Spin – sâmbătă, 10 august, de la ora 23:45.

       

      5. Hammerhead (Mercenarul) -1968, regia: David Miller

       

       

      Un agent secret american (Vince Edwards) încearcă să împiedice un geniu criminal (Peter Vaughan) care caută erotică antică și secretele de apărare ale NATO.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Black – duminică, 4 august, de la ora 02:05 și pe AXN Spin – sâmbătă, 10 august, de la ora 01:30.


       

      6. Bob & Carol & Ted & Alice - 1969, regia: Paul Mazursky

       

       

      După ce se întorc în Los Angeles  de la o sesiune de terapie de grup, regizorul de documentare Bob Sanders (Robert Culp) și soția sa, Carol (Natalie Wood), sunt puși în postura de a fi consilieri de cuplu, oferind sfaturi nesolicitate celor mai buni prieteni, Ted (Elliott Gould) și Alice Henderson (Dyan Cannon). Ted și Alice intră în joc, din dorința de a nu-și supăra prietenii, dar o tensiune sexuală latentă între cei patru iese la suprafață, iar dorințele îndelung reprimate nu vor sta îngropate prea mult timp.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Spin – luni, 5 august, de la ora 23:45 și pe AXN White – luni, 12 august, de la ora 22:15.


      7. Cactus Flower (Floarea de cactus) - 1969, regia: Gene Saks

       

       

      Supărată atunci când iubitul ei de vârstă mijlocie ratează o întâlnire, tânăra de 21 de ani Toni Simmons (Goldie Hawn) încearcă să se sinucidă. Impresionat de acest gest, iubitul ei, dentistul Julian Winston (Walter Matthau), reconsideră ideea unui mariaj cu aceasta. Având o familie inventată, Julian acceptă cu ușurință când asistenta sa devotată, Stephanie (Ingrid Bergman), care îl iubește în secret de ani de zile, se oferă să joace rolul de soție care îi cere divorțul.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Spin – marți, 6 august, de la ora 23:45 și pe AXN White – marți, 13 august, de la ora 22:05.

       

      8. Model Shop (Modele de vânzare) -1969, regia: Jacques Demy

       

       

      Odată cu perspectiva de a fi tras la sorți pentru a se înrola în războiul din Vietnam și realitatea șomajului, George Matthews (Gary Lockwood), un tânăr de 26 de ani din California, își pierde încrederea în viitor. În lipsa comunicării cu prietena sa, Gloria (Alexandra Hay), tânărul se trezește atras de Lola (Anouk Aimée), un model pe care îl fotografiază. Într-o încercare disperată de a stabili o legătură sentimentală, George decide să riște și acceptă o întâlnire romantică cu Lola.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Spin – joi, 8 august, de la ora 23:45 și pe AXN White – miercuri, 14 august, de la ora 21:55.

       


      9. Getting Straight (Răscrucea) -1970, regia: Richard Rush

       

       

      Absolventul Harry Bailey (Elliott Gould) a fost odată unul dintre cei mai vizibili activiști din campus, dar când se întoarce la studii pentru a absolvi un master, încearcă să-și schimbe atitudinea și comportamentul. Problema este că nenumărate manifestații au loc în campus, iar prietena lui Harry, Jan (Candice Bergen), este implicată în toate. Când Harry se apropie de finalizarea lucrării, descoperă că atitudinea sa este mult mai aliniată cu elevii decât cu facultatea.

      Filmul va putea fi urmărit pe AXN Spin – vineri, 9 august, de la ora 23:45 și pe AXN White – joi, 15 august, de la ora 22:05.

       

      ***

       

      Noul film al lui Quentin Tarantino,  „A fost odată la …Hollywood”, ne invită în Los Angeles-ul anului 1969, unde totul este în schimbare, și îi urmărește pe starul de televiziune Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și cascadorul său, Cliff Booth (Brad Pitt), în timp ce își croiesc drum într-o industrie din ce în ce mai greu de recunoscut. Cel de-al nouălea film al regizorului are o distribuție amplă și mai multe fire narative, într-un tribut adus ultimelor momente ale epocii de aur a Hollywood-ului.

      Scris și regizat de Quentin Tarantino. Produs de David Heyman, Shannon McIntosh și Quentin Tarantino. Georgia Kacandes, YU Dong și Jeffrey Chan sunt producători executivi. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie și Al Pacino fac parte din distribuție.


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor