Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Recomandarea dramatică de luni: “The Wandering Earth” - blockbusterul chinez poate fi vizionat pe Netflix

      13 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Puțină lume a auzit de drama SF “The Wandering Earth”, motivul fiind probabil că este un film chinez. Însă acest blockbuster a generat încasări de 700 milioane de dolari în box-office-ul mondial înainte de a fi achiziționat de Netflix.

       

      Lansat în cinematografe în luna februarie, “The Wandering Earth” a devenit deja unul dintre cele mai profitabile filme ale anului 2019. Netflix a cumpărat drepturile de difuzare, așadar filmul poate fi vizionat pe platformă din 30 aprilile.

       

      wandering

       

      Acțiunea dramei SF “The Wandering Earth” se petrece într-un viitor îndepartat, când Soarele se extinde într-un gigant roșu care începe să devoreze Pământul, determinând omenirea să facă o încercare îndrăzneață pentru a se salva de la extincție. Eroii construiesc zece mii de motoare stelare într-un efort de a propulsa Terra din Sistemul Solar, în speranța de a găsi o nouă casă cerească.

       

      În timpul călătoriei de 2.500 de ani, un grup apără civilizația umană de pericole neașteptate și dușmani noi pentru a asigura supraviețuirea omenirii în epoca „Pământului rătăcitor”.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor