Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Regizorul Andrei Crețulescu, debut de zile mari la Chicago!

      22 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Andrei Crețulescu își face debutul în lungmetraj. Și nu oricum, ci cu proiecția peliculei sale, „Charleston”, la Festivalul Internațional de Film de la Chicago, cel mai vechi festival competitiv din Statele Unite. Filmul a fost selecționat în competiţia oficială „New Directors” a festivalului.

       

      Evenimentul va avea loc în perioada 12-26 octombrie 2017, iar „Charleston” va fi singurul film românesc proiectat la această ediție, cu numărul 53.

       

      Lungemtrajul spune povestea  dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi. Protagoniști sunt actorii Șerban Pavlu și Radu Iacoban, dar din distribuție fac parte și nume mai mult decât consacrate în cinema-ul românesc: Victor Rebengiuc, Ana Ularu, Adrian Titieni și Dorian Boguță, dar nu numai.

       

      Premiera mondială a filmului a avut loc în august, în competiția internațională a Festivalului de la Locarno. Iar în octombrie, „Charleston” va fi proiectat și în Polonia și Germania, la festivalurile de la Varșovia și Braunschweig.

       

      În schimb, noi mai avem de așteptat: premiera națională a peliculei va avea loc abia în primăvara anului viitor, potrivit Rollercoaster PR.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor