Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Regizorul filmului Annabelle face dezvăluiri şocante!

      20 octombrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

       

      John R. Leonetti, regizorul filmului de groază Annabelle a declarat că a asistat la cel puţin două evenimente paranormale în timpul filmărilor.

       

      Pe Annabelle, o păpuşă posedată de un spirit demonic am văzut-o mai întâi în filmul lui James Wan de anul trecut, Trăind printre demoni. Annabelle, revine pe marile ecrane într-o altă poveste adevărată bazată pe studiile investigatorilor de fenomene paranormale, Ed şi Lorraine Warren.

       

      John R. Leonetti a confirmat că cel puţin două evenimente ciudate au avut loc pe platourile de filmare. “Într-adevăr înfiorător”, a mărturisit el pentru cei de la The Hollywood Reporter.

       

      “Primul incident s-a întâmplat în timpul primelor pregătiri. Ne-am dus în apartamentul unde urma să filmăm şi am găsit urmele a trei degete pe una dintre ferestre, iar demonul nostru are trei degete şi trei gheare. Semnele au ieşit în evidenţă din cauza luminii făcute de luna plină din acea seară. Am şi o poză!”, a spus Leonetti.

       

      Peter Safran, producătorul filmelor Trăind printre demoni şi Annabelle, a confirmat şi el că au fost bântuiţi şi a oferit informaţii despre cel de-al doilea incident, spunând că a fost “mult mai rău”.

       

      “Am filmat în acel bloc de apartamente vechi, din apropiere de Koreatown. În prima zi de filmări am dus demonul cu liftul. Cum a ieşit din lift, un corp de iluminat din sticla, gigantic, a căzut în capul actorului care  interpretează rolul omului de serviciu al clădirii. Exact cum se întâmplă în scenariul filmului. Am fost cu toţii îngroziţi!”

       

      Poate că ne-au trecut acei fiori de groază din cauza faptului că ştiam că adevărata păpuşă Annabelle este încă intactă într-un dulap de sticlă din Muzeul Ocult al soţilor Warren din Monroe, Connecticut, unde primeşte binecuvântarea unui preot care o vizitează de două ori pe lună.

       

      “Faptul că este reală, este grozav! Oamenii se sperie când aud că păpuşa există cu adevărat. Un tip pe care îl cunoşteam, a murit după ce a văzut-o.”, a spus Leonetti.

       

       

      Sursa: hollywoodreporter.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor