Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Rita”, un serial nou cu Lena Headey (Cersei din Game of Thrones) în rolul principal

      16 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Serialul danez „Rita” va fi adaptat de Showtime cu sprijinul creatorului acestuia, Christian Torpe, care va semna pilotul și se va ocupa de proiect în calitate de producător executiv.  După câteva remake-uri reușite (proiectul olandez Tessa și serialul francez Sam), serialul danez cu 4 sezoane apreciate de public ajunge și pe piața americană într-o adaptare de care se vor ocupa cei de la Showtime, care au dat lovitura cu Shameless vreme de peste 10 ani (adaptare a unui serial britanic) și au o istorie bogată de seriale cu protagoniste puternice care înfruntă sistemul sau găsesc tot felul de metode (deseori ilegale) pentru a-și apăra familia (vezi Weeds, The Big C, The United States of Tara, Nurse Jackie etc).

      Când din ecuație fac parte: o mamă singură și hotărâtă, o familie disfuncțională, un fiu gay și un fiu gata de însurătoare, niște aventuri regretate, un mentor contestat și decizii discutabile, plus niște actori senzaționali și pe val, succesul pare garantat.

      Lena Headey încearcă, la fel ca majoritatea actorilor remarcați în Game of Thrones, să iasă din ubra rolului ce i-a adus celebritatea mondială, cu un rol într-o dramedie deja testată. Pe lângă rolul principal (mamă a doi copii -  unul gay și unul pe care să se însoare cu o tipă care s-ar putea dovedi sora lui vitregă - , profă iubită de elevi și contestată de părinți, dar și amantă a directorului școlii), Lena va fi și producător executiv al serialului care va avea, cu siguranță, un scenariu ancorat în temele mari ale sistemului de ecucație american și ale parentingului modern, în general, cu toate provocările tehnologice și ideologice ale epocii.

      Între timp, Lena Headey va fi și una din vocile din serialul animat “The Dark Crystal: Age of Resistance,” d epe Netflix, alături de  fostele sale colege din Game of Thrones - stars Nathalie Emmanuel și Natalie Dormer.

       

       

      Sursa: bleedingcool.com

       

      TRAILERUL SERIALULUI ORIGINAL RITA

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor