Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Robert De Niro şi John Travolta, pentru prima dată împreună pe marele ecran

      31 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorii americani Robert De Niro şi John Travolta vor juca pentru prima dată împreună în filmul de acţiune "Killing Season", produs de Millennium Films şi Corsan Pictures.

       

      Acest lungmetraj va fi regizat de Mark Steven Johnson, pe baza unui scenariu scris de Evan Daugherty. Filmările pentru "Killing Season" vor debuta pe 16 ianuarie în Munţii Apalaşi din Statele Unite.Următorul proiect cinematografic pentru John Travolta ar fi trebuit să fie "Gotti: In the Shadow of My Father".

       

      Filmările pentru acest film urmau să înceapă tot în ianuarie 2012, dar se pare că Travolta a ales să filmeze mai întâi pentru "Killing Season".Robert De Niro va juca rolul unui fost militar american care trăieşte într-o cabană din munţi. El va primi vizita unui turist european, interpretat de Travolta, care se dovedeşte a fi un fost soldat sârb care vrea să se răzbune.


      "Nu i-am văzut niciodată pe aceşti doi mari actori împreună pe marele ecran şi abia aşteptăm să vedem ce va ieşi din această combinaţie", a declarat Paul Breuls, directorul general al companiei de producţie cinematografică Corsan Pictures.


      Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 68 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981).

       

       Rober De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.


      John Travolta, în vârstă de 57 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood".

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor