Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Robert Pattinson în celebrul muzeu Madame Tussauds

      1 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Robert Pattinson, devenit cunoscut cu ocazia rolului din populara serie “Twilight / Saga amurg”, a fost imortalizat în ceară şi urmează să fie expus în celebrul Muzeu al Figurilor de Ceară din Marea Britanie, alături de nume mult mai sonore, devenite statui, precum Johnny Depp, Brad Pitt, Angelina Jolie sau Marilyn Monoroe.

       

      Lucrarea a durat patru luni şi a costat nu mai puţin de 240,000 de dolari, însă, cu siguranţă îşi va merita toţi banii, dacă e să luăm în considerare numărul fanelor care vor trece pragul muzeului Madame Tussauds în lunile următoare, pentru a se lăsa fotografiate alături de idolul lor (apropo, Robert Pattinson mai are încă o statuie de ceară în celebrul muzeu).

       

      Robert Pattinson în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o ascensiune spectaculoasă pe scena internaţională, devenind celebru odată cu rolul vampirului Edward Cullen din “Twilight / Saga amurg”.

       

      Statuia din ceară a simpaticului actor britanic va rămane expusă în Muzeul Figurilor de Ceară din Blackpool până la sfârşitul lunii noiembrie, când va pleca în turneu în jurul lumii.

       

      Cel de-al cincilea şi ultimul film din seria “Twilight” – “Saga Amurg: Zori de zi – Partea a II-a”, continuă povestea cuplului Bella – Edward Cullen, şi urmează să fie lansat în cinematografele din România pe 16 noiembrie.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte: Kristen Stewart, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Nikki Reed, Billy Burke, Ashley Greene, Dakota Fanning, Michael Sheen, Maggie Grace şi Jackson Rathbone.


      Merită să menţionăm, de asemenea, cele mai recente proiecte cinematografice ale lui Pattinson, precum Bel Ami”, o adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant şi “Cosmopolis”, în regia lui David Cronenber. Blacklist”şi  The Rover” sunt cele două proiecte viitoare ale tânărului actor.

       

       

      Vezi trailere filmului

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor