Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Robert Pattinson va fi un Batman detectiv într-o nouă trilogie

      4 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Robert Pattinson va juca rolul principal într-o nouă serie de 3 filme Batman, care vor înfățișa calitățile de detectiv ale supereroului.

       

      Primul film al seriei, intitulat "The Batman", se va lansa în 2021, iar regizorul este Matt Reeves, cunoscut pentru filmele Cloverfield (2008) și Dawn of the Planet of the Apes (2014). Trilogia de filme va fi produsă de studiourile Warner Brothers, notează publicația People.


       

      Robert Pattinson, în vârstă de 33 de ani, a fost confirmat în rolul Batman, fiind cel mai tânăr actor care îl va interpreta pe supereroul din Gotham City.  

       

      De această dată, Batman va fi portretizat mai degrabă ca un detectiv, potrivit declarațiilor regizorului. “Va fi o poveste impresionantă și emoționantă, mai degrabă un Batman în modul detectiv. Benzile desenate au această istorie. Se presupune că Bruce Wayne este unul dintre cei mai buni detectivi din lume, iar filmele anterioare nu au prezentat această latură a personajului.”, a declarat Matt Reeves.

       

       

      Aceasta nu este prima trilogie Batman, cea mai cunoscută fiind seria de filme regizată de Christopher Nolan, considerată totodată cea mai reușită adaptare a benzilor desenate DC Comics.

       

      De-a lungul istoriei cinematografice, Batman a mai fost jucat de actorii Christian Bale, George Clooney, Ben Affleck, Michael Keaton și Val Kilmer.

       

      Sursa People.com, The Hollywood Reporter

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor