Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Rocketman", interzis de o ţară din cauza scenelor intime între bărbaţi

      12 iunie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Ţara insulară Samoa, din sudul Oceanului Pacific a interzis difuzarea filmului biografic Rocketman, inspirat de viaţa lui Elton John, din cauza scenelor de sex între bărbaţi.

       

      În arhipeleagul Samoa din apropierea Australiei, homosexualitatea e în continuare ilegală.

       

      Leiataua Niuapu, responsabilul autorităţii care controlează filmele difuzate pe insulă a confirmat săptămâna aceasta interdicţia în mass-media locale, pe motiv că filmul conţine prea multe scene indecente.

       

       

      El a declarat că filmul încalcă "legile contra căsătoriei între persoane de acelaşi sex şi nu este conform credinţelor culturale şi creştine" din arhipelag.

       

      Actele homosexuale sunt pedepsite cu şapte ani de închisoare în Samoa, potrivit asociaţiei cu sediul la Londra - Human Dignity Trust.

       

      În 2009, Samoa a interzis filmul Milk, în care Sean Penn îl interpreta pe politicianul Harvey Milk, militant al drepturilor homosexualilor.

       

      Rocketman a întâmpinat probleme şi în Rusia. A fost cenzurat, fapt care a stârnit puternice critici din partea cântăreţului britanic.

       

       

      Prezent la Festivalul de Film de la Cannes, Rocketman spune povestea ascensiunii unuia dintre primii cântăreţi care a vorbit deschis despre homosexuali şi despre lupta sa contra dependenţei de droguri, sex şi alcool.

       

       

      Filmul biografic, regizat de Dexter Fletcher, îi are în distribuţie pe Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell şi Bryce Dallas Howard şi s-a lansat la sfârşitul lunii trecute şi pe marile noastre ecrane.

       

      Sursa: afp.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor