Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rolul lui Jericho a fost inedit și incitant pentru Kevin Costner

      23 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Kevin Costner s-a îndepărtat mult de la stilul său care l-a consacrat ca actor atunci când a aceptat rolul codamnatului sociopat Jericho în thriller-ul Criminal. A fost uimit atunci când Ariel Vromen (The Iceman) l-a abordat în legătură cu acest rol. “Nu ştiu de ce m-au ales pe mine. Mă tot uitam în oglindă şi mă întrebăm ‘De ce eu?’, ‘Eu sunt un cowboy, joc baseball.’”, povesteşte amuzat Costner. “Nu m-aş fi gândit să fiu ales pentru că ultimul film în care am jucat a fost “DraftDay”. Oare să fi fost suficient? A fost destul de ciudat!”

       

      Costner mărturiseşte că a refuzat rolul de două, trei ori, dar Vromen a insistat. “Ne-am obişnuit prea tare să-l vedem pe Costner în roluri drăguţe şi pozitive. Nimieni nu l-a văzut până acum pe Kevin într-un rol ca acesta, iar asta este extrem de incitant”, povesteşte Vromen.

       

      Tenacitatea lui Vromen l-a cucerit până la urmă pe Costner, “Eventual m-am uitat în oglindă şi m-am gândit ‘Nu mai eşti în Fandago. Pot să joc rolul asta. Pot să joc la nivelul asta de violenţă.”      Sursă: contactmusic.com      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor