Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Romantica își înnoiește grila de programe

      26 aprilie 2012, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Luna mai aduce la Romantica o nouă grilă de programe cu peste 300 ore de filme și seriale în premieră. Din 1 mai, telespectatorii postului vor avea ocazia să urmărească în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 19:00, seriale celebre, câștigătoare a numeroase premii, urmate de la ora 20:00 de filme artistice bine cunoscute, cât și de producții cinematografice recente.

       

      “Romantica se numără printre primele posturi TV tematice lansate în piața românească, devenind astfel un canal cu tradiție. După succesul seriilor italienești precum Vivere, Căile dreptății sau Tânărul Casanova, acum venim în întâmpinarea cererii telespectatorilor noștri cu programe noi din aceași categorie, formând un prime-time extins. Ca urmare, ne-am propus să investim în conținutul canalului, intenționând să-l dezvoltăm și să păstrăm crescut interesul telespectatorilor”, declară Anda Mânza, Country Manager Chello Networks.

       

      Printre filmele artistice de origine italiană care vor putea fi urmărite în curând, se numără: Puterea Visului, Soţiile mele, Nu-i spune baby!, Vraja dragostei, Ispita ideală, Mama ştie mai bine, Căţelul buclucaş.

       

      Adresându-se în special publicului feminin, Romantica urmărește o repoziționare completă, începând cu a doua parte a anului, când se va încadra în segmentul canalelor de filme.

       

      Aflat în grila tututor operatorilor de cablu mari din România, atât în pachetele de cablu analogic și digital, cât și în varianta DTH, postul însumează un număr de 3 milioane de abonați.

       

      Romantica face parte din portofoliul Chello Central Europe, companie care deține și reprezintă în prezent alte 29 de canale tematice în piața din România.

            Meriți să fii fericită!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor