Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rooney Mara a fondat o asociaţie pentru copiii din Africa

      4 februarie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actriţa Rooney Mara a înfiinţat propria organizaţie non-profit în Africa, în urma unei vizite la un orfelinat din Kenya.

       

      Starleta din „Side Effects”, care a absolvit de la Universitatea din New York în 2010, a participat în timpul studiilor la un curs despre Africa, care a inspirat-o să se deplaseze către acest continent.

       

      Actriţa în vârstă de 27 de ani, nu s-a gândit că va ajunge să dea o mână de ajutor la unul din orfelinatele din Nairobi. Aceasta a declarat că lucrurile la care a asistat au determinat-o să ia măsuri.

       

      „A fost foarte...ireal. M-au lăsat pur şi simplu fără cuvinte, fără speranţă. Dar a fost o experienţă incredibilă şi am format o legătură uimitoare cu o mulţime de copii de acolo”, a declarat ea pentru revista Vogue.


      După ce s-a întors, Mara a pus bazele fundaţiei Uweza Aid, care luptă împotriva sărăciei. Mara este mulţumită că poate schimba unele lucruri, măcar pentru o mică parte a populaţiei de acolo.

       

      „Eram conştientă că nu voi fi capabilă să schimb prea multe, dar cel puţin am putut ajuta câţiva copii la care am început să ţin...Avem o ligă de fotbal şi un program de jurnalism, unul de artă şi unul de îndrumare. Nu putem ajuta sute de mii de vieţi, dar e ceva. Înseamnă foarte mult pentru acei copii care au ajuns să meargă la fotbal în fiecare săptămână”, a explicat ea.

       

       

      Sursa: express.co.uk

       

       

       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor