Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Roxana Iliescu debutează în cinema ca o Regină, în animația "Justin și cavalerii"

      19 septembrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Din 4 octombrie, odată cu premiera animației Justin și cavalerii în România, Roxana Iliescu debutează pe marile ecrane în interpretarea frumoasei și carismaticei Regine a unui regat măreț, numai în cinematografe.

       

      Frumoasa Regină (Roxana Iliescu) a suferit teribil după moartea Regelui său iubit și a fost marcată definitiv de acestă întâmplare. Așa se face că pentru a preveni tragediile din Regatul său, Regina și consilierul ei au decis să scoată în afara legii cavalerii. Rămas complet fără aparare, Regatul ei se găsește în mare pericol atunci când maleficul Heraclio se întoarce.

       

      O poveste animată despre prietenie, onoare şi curaj Justin și cavalerii urmăreşte un băiat în aventura sa de a deveni Cavaler.

       

      Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

       

       

       

       

      După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).


      Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

       

       

       

       

      Dacă distribuția internațională a animației Justin și cavalerii reunește nume precum Antonio Banderas,Saoirse RonanMark Strong şi Rupert Everett, versiunea în limba română promite să aducă pe marile ecrane unele dintre cele mai îndrăgite nume din showbiz.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor