Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Russell Crowe pe platoul de filmare la “Noah”

      19 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Platoul de filmare al peliculei regizate de Darren Aronofsky, “Noah”, s-a mutat în Brookville, New York, iar actorii au putut fi zăriţi costumaţi în personajele biblice.

       

      Fotografii de la New York Magazine au reuşit să obţină primele imagini cu Russell Crowe (care sunt total diferite faţă de look-ul afişat în prima fotografie oficială) în care apare tuns scurt, cu o barbă imensă şi atitudine intimidantă.

       

      În alte fotografii, Russell apare în compania celor două frumoase actriţe Jennifer Connelly (Naameth, soţia lui Noe) şi de Emma Watson (Sheen, femeia pe care o iubeşte fiul cel mare al lui Noe).

       

      Filmul este o ecranizare modernă a poveştii “Arca lui Noe”, în care Crowe joacă rolul lui Noe.

       

      El este omul ales de Dumnezeu pentru contrucţia unei corăbii imense, în care să-şi găsească loc câte o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlănţui asupra Terrei şi de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.

       

      Proiectul lui Aronofsky va fi înnobilat şi de prezenţa lui Sir Anthony Hopkins, în rolul lui Mathusalem, bunicul lui Noe şi cel mai bătrân personaj biblic.

       

      El moare cu o săptămână înainte de începerea potopului, la vârsta de 969 de ani, Dumnezeu alegând să întarzie potopul în semn de respect pentru el.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte Saoirse Ronan, Douglas Booth, Logan Lerman, Ray Winstone, Kevin Durand şi Mark Margolis

       

       

      Vezi poze

       

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor