Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Russell Crowe va face parte din universul monștrilor în “The Mummy”

      10 mai 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Russell Crowe a confirmat recent că va fi implicat în proiectul lui Alex Kurtzman, “The Mummy”, care va marca începutul unei serii de filme cu monştri a studiourilor Universal.


      Dacă varianta din 1999 a aceluiaşi film, avându-l pe Brendan Fraser în prim plan, era o aventură plăcută pentru toată familia da data aceasta va fi un film cu adevărat înspăimântător.


      În timpul conferinţei de presă pentru “The Nice Guys”, Crowe a declarat: “Voi juca rolul lui Dr. Henry Jekyll, memebru al Royal Society. Este foarte interesant ce vor face cu acest proiect. Am avut câteva discuţii despre asta cu regizorul (Alex Kurtzman)”.


      Acţiunea va fi plasată în timpul prezent, iar Tom Cruise va juca rolul unui soldat Navy SEAL plecat pe urmele unor terorişti care da peste celebrul monstru. Cruise a avut numai vorbe de laudă la adresa regizorului: “Felul în care a adus în prezent întreaga poveste şi cum a construit-o în continuare şi felul în care poveştile fiecărui personaj se intersectează, totul este pur şi simplu este uimitor.”

       

      Sursa: screenrant.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor