Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ryan Reynolds îi mulţumeşte într-un mod inedit soţiei pentru premiul MTV

      11 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       


      Ryan Reynolds a câştigat premiul MTV pentru cel mai bun actor de comedie cu rolul din “Deadpool”. Salt-N-Pepa i-au înmânat premiul şi i-au făcut o surpriză interpretând hit-ul din 1994 “Shoop”, unul dintre cântecele preferate ale personajului său, Wade Wilson, în timp ce erau acocmpaniate de câţiva dansatori îmbrăcaţi ca Deadpool.

       

      Discursul său a fost presărat cu glume, inculusiv referitoare la soţia sa Blake Lively şi viaţă lor intimă, “Bine că nu a câştigat Amy Schumer premiul, ar fi fost ciudat cu dansurile alea. Am tot încercat de mai bine de un deceniu să îl aduc pe Deadpool pe marile ecrane şi nu am reuşit. Este meritul vostru, al fanilor, că filmul există. Voi sunteţi motivul pentru care eu mă aflu aici. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Twentieth Century Fox, echipei “Deadpool” şi întregii echipe din Vancouver. Aş mai dori să îi mulţumesc soţiei mele. Tot ce fac este pentru amuzamentul ei, inclusiv sexul. Mulţumesc", a declarat Ryan Reynolds.

       

      Blake Lively nu a participat la ceremonie. Cei doi sunt căsătoriţi din 2012 şi au împreună o fetiţă de 1 an, pe nume James.

       

      Sursa: eonline.com


       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor