Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      S-a deschis cel mai mare cinematograf digital din Romania

      22 septembrie 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lucrările la Grand Cinema Digiplex au început în septembrie 2010, aceasta fiind o construcţie nouă, adiacentă centrului comercial Băneasa Shopping City.

       

      Zona comercială a proiectului Băneasa cuprinde un magazin Carrefour, unul Metro Cash&cCrry, o unitate Bricostore şi două magazine de mobilă şi decoraţiuni interioare, Ikea şi Mobexpert.


      Investiţia aparţine companiei Băneasa Investments, deţinută de Universitatea de Agronomie şi de Medicină Veterinară din Bucureşti şi un grup de firme controle de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.

       

      Cinematograful este contruit pe două etaje, având o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi, şi peste 2.600 de locuri în 13 săli, fiecare cu un ecran care permite proiecţii 3D.


      Cea mai mare sală, Grand Ultra, are o capacitate de 500 de locuri şi un ecran de 21,6 metri pătraţi, cel mai mare ecran plat din România, potrivit Băneasa Developments.

       

       

      Cinematograful mai dispune de o sală de 500 de locuri, Grand Epika, din care 200 sunt retractabile. Spaţiul permite organizarea mai multor tipuri de evenimente, precum prezentări de modă, stand up comedy, lansări, conferinţe sau transmisiuni live.      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor